imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

50% kedvezmény az Apple Watch-ra Apple alkalmazottaknak


Alig pár nap múlva, pénteken, kilenc szerencsés országban indul el az Apple Watch bemutatása és az előrendelések. Tim Cook ez alkalomból egy levelet küldött szét minden Apple dolgozónak és 50 százalékos kedvezményt ajánlott fel mindenkinek az Apple Watch-ra.

Korábban egy újságíró megkérdezte Tim Cooktól, hogy kapnak-e a az Apple alkalmazottai ajándékba egy Apple Watch modellt. A kérdésre Tim Cook azt válaszolta, hogy nem is rossz ötlet, majd meggondolja. Úgy látszik, tényleg észben tartotta a dolgot, és ha nem is ingyen, de jelentős, 50 százalékos kedvezményt ajánlott minden Apple alkalmazottnak. Ezt egy levélben tudatta, melynek a fordítását itt olvashatjátok:

Csapat!

A nap, amire mindannyian várunk, már majdnem elérkezett: Az Apple Watch készen áll a szállításra.

Az Apple Store-okban egy teljesen új módon kell elérnünk és segítenünk a vásárlókat, hogy felfedezzék az Apple által valaha készített legszemélyesebb terméket. Ezen a pénteken, négy kontinensen, több mint 400 üzletünk nyitja meg ajtajait az emberek előtt, akik elsőként szeretnék kipróbálni az Apple Watch-ot, hogy eldöntsék melyik dizájn felel meg nekik.

Több tízmillióan látták a bemutatót és a demóvideóinkat, és ez még csak a kezdet. A világ leginnovatívabb fejlesztői dolgoznak azon, hogy egy teljesen új felhasználói élményt készítsenek az Apple Watch-ra. Több mint ezer alkalmazást küldtek be hozzánk a külső fejlesztők, alig négy nap alatt a múlt héten, és ahogy az App Store elkezdte elfogadni ezeket az alkalmazásokat, ez a szám még gyorsabban kezdett emelkedni.

Tudom, hogy sokan szeretnétek magatoknak egy Apple Watch modellt, és én szeretném ezt megkönnyíteni nektek. Azokban az országokban, ahol pénteken elindul az Apple Watch előrendelése, egy speciális alkalmazotti program keretén belül minden alkalmazottunk 50% kedvezménnyel vásárolhat magának saját használatra egy Apple Watch Sport vagy Apple Watch modellt.

Ahogy majd egyre több országban bejelentjük az Apple Watch rajtját, úgy ezekben az országokban is elérhetővé válik ez a lehetőség. A kedvezmény az előrendelés megindulásakor indul és 90 napig tart. Az AppleWeb-en további információkat találtok ezzel kapcsolatban.

A termékeink oly módon segítik az emberek életét, ahogy semmi más, és azt gondoljuk, hogy az Apple Watch akkora örömöt okoz majd a vásárlóknak, amit most még el sem tudnak képzelni. Azt akarjuk, hogy ezt az élményt ti is átélhessétek!

Gratulálok mindenkinek, aki éveken át keményen dolgozott, hogy ez a termék eljuthasson a vásárlóinkhoz, és előre is köszönöm a nehéz munkát azoknak az alkalmazottainknak, akik pénteken elkezdik majd bemutatni az érdeklődőknek az Apple Watch-ot.

Tim

Mi még csak sejtjük, de Tim Cook valószínűleg pontosan tudja, hogy mekkora plusz munkával jár majd az Apple Watch értékesítése az Apple Store-okban, és persze a boltok mögötti logisztikai személyzetnek, vagy említhetnék akár az App Store-ba beérkező alkalmazások elfogadását végző embereket is. Természetesen az Apple megtehetné, hogy minden alkalmazottnak ingyen adjon egy Apple Watch-ot, de tapasztalatom szerint, sokkal jobban megbecsülik az emberek, azt amiért fizettek is, az 50% kedvezmény viszont igen gáláns. Ne felejtsük el, hogy több mint 90 000 ember dolgozik világszerte az Apple-nél. Tekintve, hogy a legtöbb Apple alkalmazott egyébként is vásárolna magának egy Apple Watch modellt, tekinthetjük ezt az ajánlatot egy bónusznak, cserébe a kemény munkáért amit az Apple Watch rajtja jelent majd.

apple-watch-sport-colors-march15-hero

 

Az Apple Watch megjelenése már nincs messze. Első körben kilenc országban lesz kapható: Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, az Egyesült Királyságban és természetesen az Egyesült Államokban. Ez több rajtoló ország, mint amire számítottunk, viszont Magyarországról sajnos továbbra sem esett szó, bár Tim Cook megemlítette, hogy keményen dolgoznak, hogy az Apple Watch minél előbb eljusson több országba is. A fent említett kilenc országban április 10-től próbálhatjuk fel az Apple Store-okban az órát, megvásárolni pedig majd április 24-től lehet.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!