imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple Watch-nak látszó tárgy a kezünkön – Videó


Biztosan sokan kiszúrtátok már, hogy egy Apple Watch-nak látszó óra fel-feltűnik a videóinkban illetve képeinken. Sokan rá is kérdeztetek, hogy mi ez, mi pedig ahogy ígértük, most egy videóban mutatjuk be nektek.

Először jöjjön a videó, mert tudjuk, hogy sokan már tűkön ülve vártátok, hogy kiderüljön mi az az Apple Watch-nak látszó óra a kezemen, ami feltűnt egy-egy videónkban vagy fotónkon. Most már bevalljuk, hogy legtöbbször nem volt szándékos a dolog, egyszerűen annyira megszoktam a viselését, hogy elfelejtettem levenni mikor például a vízforralós videót készítettük, aztán meg nem akartuk emiatt újra felvenni a jeleneteket. Na de tényleg nem húzom, katt a lejátszás gombra!

Nagyjából mindent sikerült elmondani a videóban, mindenki megnyugodhat, nem kaptunk tesztre az Apple-től órát. Egy egyszerű kínai másolatot tesztelgettünk, hogy kicsit jobban el tudjuk képzelni, milyen érzés lesz hordani majd az eredeti Apple Watch-ot, hogy mutat majd a csuklónkon, illetve mekkora lesz a valóságban a 42mm-es modell.

Az biztos, hogy Tim Cook nem véletlenül nyilatkozta az alábbiakat:

Még soha nem árultunk semmi olyat, amit az emberek felpróbáltak volna a vásárlás előtt. Ezért szükség lehet majd a vásárlói élmény csiszolására.

Az Apple Watch az a termék lesz, amit csak úgy lesz érdemes megvásárolni, hogy az ember előtte felpróbálja. Én például azt hittem, hogy nekem a 38mm-es Apple Watch lesz a megfelelő, de most már biztos, hogy a 42-est fogom választani, annak ellenére, hogy nincs vastag csuklóm. A bújtatós szíj is tetszett elsőre, de most már abban is biztos vagyok, hogy valamelyik fémszíjat fogom választani majd inkább, mert egyszerűen nem illik hozzám a bújtatós, fluoroelasztomer – jelentsen is ez bármit – anyagból készült szíj.

FullSizeRender

A kínai másolat után abban is biztos vagyok, hogy élőben sokaknak egészen más élmény lesz az Apple Watch mint ahogyan a legtöbben elképzelik az Apple képei és videói alapján. Ahogy a videóban is mondtam, teljesen más életnagyságban látni, mint a monitoron keresztül. Bár azt hittük, hogy az általunk rendelt koppintás valamennyit enyhít majd az Apple Watch utáni vágyakozásunkon, igazából csak rontott a helyzeten, mert csak még inkább kíváncsiak lettünk, hogy milyen lesz az igazi Apple Watch. Mennyire lesznek kidolgozva a részletek, hogy törik majd meg a fény rajta, milyen lesz használni rajta az alkalmazásokat, mennyit dob a kezelésén a nyomásérzékeny kijelző, milyen lesz navigálni a kezelőfelületen, és még sorolhatnám.

FullSizeRender-4

Szerencsére most már nem kell sokat várni. Március 9-én végre megtudjuk az árakat is, meg minden olyan információt amit eddig az Apple nem árult el, aztán már nem sokat kell aludni az áprilisi rajtig.

Ne feledjétek, a hétfői Apple bemutatót élőben közvetítjük a Ustream stúdiójából itt az iMagazinon! FONTOS: most nem este 7-kor kezdődik itteni idő szerint a keynote, hanem egy órával korábban, vagyis délután 18:00-kor sétál fel Tim Cook a színpadra.

Írjátok be a naptárba: Március 9 Apple keynote. Vagy klikk ide: iCal meghívó

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!