imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple Watch megtekintés és rendelés mától


Az Apple tegnap szokásához híven emlékeztetett mindenki, hogy mától lehet megtekinteni és előrendelni az Apple Watch-ot. Azt se felejtsük el, hogy az előrendeléseket is április 24-től fogja teljesíteni az Apple, és Apple Watch-ot vásárolni is csak ez után lehet.

A vásárlók Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Hong Kongban, Japánban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban mától próbálhatják fel és ezáltal élhetik át az Apple Watch élményét. Az előrendelés helyi idő szerint 8 órakor indult meg az Egyesült Királyságban, és ezzel együtt Németországban is  (ott helyi idő szerint 9 órakor). Az Online Apple Store minden olyan országban, ahol ma jelenik meg a Watch, természetesen emiatt nem volt elérhető. Április 24-én további boltok nyílnak meg a vásárlóknak egyébként, de mivel a boltok az előbb felsorolt országokban találhatóak, ezért ez nem jelent a magyaroknak közelebb lépést az Apple Watch irányába.

image1

Az Apple külön felhívja minden érdeklődő figyelmét, hogy jelenleg az Edition órákat nem minden üzletben lehet felpróbálni. Emellett még arra is felhívják a figyelmet, amit azért az emberek többsége tud, hogy az Apple Pay funkciója az órának csak az Egyesült Államokban működik, illetve az Egyesült Államok határain kívül még néhány bank esetében.

image5

Akik egyébként többet szeretnének megtudni az óráról és minden információt egy specialistától szeretnének megkapni, személyre szabott időpontot kérhetnek az online felületről. Az egyeztetett időpontban felpróbálhatják az órát és a specialista segít a megfelelő méretű óra és a megfelelő méretű szíj kiválasztásában, és segít megismerni az óra minden funkcióját.

image3

Megkezdődött egyébként a sorban állás is a boltok előtt, ahogy az várható volt. Viszont ez most kicsit más. Azt már kifejtettük, hogy megszűnik a fizetett sorban állók száma, és úgy tűnik nem csak az. Az emberek ugyanis az időpont egyeztetés miatt inkább időpontra mennek, vagy időpont egyeztetés miatt állnak sorba. Éppen ezért most egyáltalán nincs annyi ember az üzletek előtt, mint normál esetben lennének. Ez szerintem egy elég érdekes fordulat én nem ezt vártam volna a mai naptól.

Egy szónak is száz a vége, hivatalosan is megjelent az Apple órája, az Apple Watch.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!