imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple Watch oktatóvideók tömkelege az Apple-től


Az Apple elárasztotta a YouTube-ot a szokásos oktatóvideóival, amelyekben ezúttal az Apple Watch Series 4 képességeire fókuszálnak.a

Az éjszaka során az Apple hat rövid, 30-40 másodperces videót töltött fel a YouTube csatornájára. Mindegyikben egy-egy Apple Watch funkción a hangsúly, amelynek használatát lépésről-lépésre mutatják be. Nyilván elsősorban az újdonsült Watch tulajoknak szólnak ezek, de persze azoknak is hasznos lehet, akik már megfeledkeztek egy-két funkcióról. Nem is ragoznám tovább, itt az összes.

 

 

 

 

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!