imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Áprilisi Apple Park videók


Az Apple Campus, vagyis Apple Park videók manapság havi rendszerességgel érkeznek, a legfanatikusabb helyi drónosok pedig minden pillanatot megörökítenek. Szinte egyetlen fontos momentumot sem halasztottak el a legújabb, áprilisi drón videókban sem.

Az új videókon Cupertino napsütötte látványa fogad minket, a szinte kész napelemezésnek köszönhetően pedig bele-bele csillannak a kamerába az elemekről visszapattanó napsugarak. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, az épületkomplexum fejlesztő részlege szinte készen áll az indulásra, lényegi munka a parkosítási munkálatokkal és az auditórium kialakításával van. Az Apple-űrhajó elnyerte végleges formáját, gyakorlatilag minden kész az átadásra.

A hírek szerint akár már áprilisban elkezdhetnek átköltözni a dolgozók: ebben gyakorlatilag már csak a munkagépek hada akadályozza őket, illetve itt-ott még a végső simításokat végzik az épületen. A parkolók és a földalatti átvezető utak is elkészültek, a szemét eltűnt és hamarosan a munkások is odébb állnak majd. A hivatalosan Apple Parkra keresztelt irodakomplexum 12-14 ezer munkavállaló befogadására lesz alkalmas, ahogy azt Steve Jobs anno elképzelte.

iPad Mini

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!