imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Árfolyamok a gyári Stock appban


IMG_5874Biztosan sokan kíváncsiak vagytok az aktuális devizaárfolyamokra. Természetesen több lehetőségünk is akad ellenőrizni, hogy épp hány forintba kerül egy euró. Lehet google-ben rákeresni, index.hu-n a fejlécben megnézni, külön alkalmazást letölteni, stb.

De van egy még egyszerűbb módszer, méghozzá iOS alatt a gyári stock app, OS X alatt pedig a Stock widget, ezekben is megnézhetjük az aktuális árfolyamokat.

Indítsuk el a default Stock appot, majd nyomjuk meg jobb alul a kis lista gombot. Ez után bökjünk rá a a bal felső sarokban található + gombra.
Írjuk be a keresőbe: Eurhuf=x majd koppintsunk a Keresés gombra.
Ekkor a listában megjelenik egy EURHUF=X (N/A) sor, erre koppintsunk rá, és máris láthatjuk az aktuális euró-forint árfolyamot.

Ugyanígy működik USDHUF, vagy GBPHUF árfolyamokkal, és természetesen ezzel a módszerrel OS X alatt is megjeleníthetjük az árfolyamokat a Stock widgetben.

arfolyamstockosx
MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!