imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Asimov Alapítvány-sorozata érkezhet az Apple TV+ kínálatába


Isaac Asimov Alapítvány regényeinek Apple TV + dráma adaptációja több mint 500 embert foglalkoztat majd, és ezzel az eddigi legnagyobb Dél-Írországban készült produció lehet “evör”.

A Screen Ireland bejelentette, hogy az Apple TV+ Alapítvány című dráma sorozatát 2020-ban le is forgatják a régióban. Az Isaac Asimov galaktikus birodalmairól készült regényeken alapuló sorozat több mint 500 munkahelyet teremthet Írországban.

A pénteken Dublinban tartott sajtótájékoztatón arról számoltak be, hogy az Alapítványt a Troy Studios-ban készítik majd, Limerickben, Dél-Írországban. Olyan tehetségek bevonásával, mint a díjnyertes jelmeztervező Eimer Ni Mhaoldomhnaigh.

Az Alapítvány sorozatot Josh Friedman és David S. Goyer írta, akik a műsor producerei is lesznek. A produkció sztárjai között szerepel Jared Harris, akit legutóbb a Csernobil sorozatban láthattunk emlékezeteset alakítani, valamint Lee Pace a Halt and Catch Fire sorozatból.

A tíz részre tervezett sorozatot a Skydance Television készítette elő és a producerek listáján szerepel többek közt Robyn Asimov, Isaac Asimov lánya is.

Forrás: Deadline

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!