imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Átalakul a Facebook Messenger kezdőlapja


Hétfőn jelentette be az Apple, hogy az ősszel érkező iOS 10-ben jelentősen átalakítják az Üzenetek alkalmazást – tegnap ki is próbáltuk az iMessage új funkcióit az első fejlesztői bétában. Most a Facebook jelentette be, hogy változtatnak egy kicsit a Messenger kezdőlapján, hogy ezáltal még könnyebben léphessünk kapcsolatba az ismerőseinkkel.

A Facebook Messenger napi szinten több mint 900 millió felhasználóval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az egyik legnépszerűbb multiplatform csevegőalkalmazás. Legutóbb 1500 új emojival frissült, mellyel azt a problémát akarták áthidalni, hogy a különböző platformokon esetleg máshogy jelenhetnek meg a kis hangulatjelek. Az Európa-bajnokság alkalmából tegnap óta egy rejtett focis-dekázgatós játékkal is játszhatunk az ismerőseinkkel, néhányan pedig arra ébredhettek ma, hogy átalakult az appban található „Kezdőlap” fül.

Eddig ugye itt a legutóbbi csevegéseink végeláthatatlan listája jelent meg, felül egy keresővel, illetve egy új beszélgetést indító gombbal. Ezt alakítja át a Facebook úgy, hogy állításuk szerint haladjanak a korral, és hogy könnyebben és egyszerűbben léphessünk kapcsolatba egymással. A lényeget egy rövid videóban foglalta össze a cég:

Mit láthatunk? Először is, maradt az a lista, ahol azokat az ismerőseinket látjuk, akikkel legutóbb beszélgettünk. Ez alatt viszont új blokkokkal találkozhatunk. Itt vannak egyből a kedvencek, azok, akikkel a legtöbbet beszélgetünk – őket egy jobbra görgethető sorba listázza az alkalmazás. Ez alatt láthatjuk azokat az ismerőseinket, akiknek épp születésnapjuk van, így gyorsan írhatunk is nekik egy-két kedves szót. Az ez alatt található lista pedig azokat mutatja, akik mostanában aktívak voltak a Messengeren, vagyis nagy eséllyel azonnal el tudjuk érni őket (ha nem válaszolnak, akkor az csak azért van, mert utálnak).

Facebook Messenger

A Facebook Messenger új Kezdőlap füle mostantól kezd megjelenni a felhasználók számára, de a cég „jó” szokása szerint nem mindenkihez egyszerre jut el az újdonság, vagyis nem kell megijedni, ha az alkalmazás még a régi kezdőlappal indul, a következő napokban-hetekben mindenkihez fokozatosan eljut majd.

Forrás: iMore.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!