imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Augusztusban visszatér a Flappy Bird!


Valószínűleg megugrik a szervizekben a törött iPhone-okkal érkezők száma, mert várhatóan augusztusban ismét visszakerül az App Store-ba az utóbbi idők legidegesítőbb, ugyanakkor legaddiktívebb játéka, a Flappy Bird.

A játékot fejlesztő Dong Nguygen A CNBC-nek nyilatkozta, hogy egy új változatát tervezi megjelentetni az alkalmazásnak, mely kevésbé okoz majd függőséget, viszont többjátékos mód is kerül bele. Dong váratlanul jelentette be februárban a Flappy Bird törlését az App Store-ból. Noha napi 50 ezer dollárt keresett vele, azt mondta, nem bírja a rá nehezedő nyomást, amit a frusztrált felhasználók irányából kap, illetve a kitüntetett médiafigyelmet.

Természetesen miután eltűnt az eredeti, rengeteg klón és hamis Flappy Bird jelent meg, az Apple próbálta becsületesen törölgetni ezeket az App Store-ból, de sok így is átjutott a rostán. Szerintem a legjobban sikerült klón, ami igazából nem is az, hanem tisztelgés Dong Nguygen munkája előtt, az a – Super Hexagon fejlesztője, Terry Cavanagh által fejlesztett – Maverick Bird. Ide kattintva játszható böngészőben (ha éppen működik a szerver), de vigyázat: még sokkal kegyetlenebb mint az eredeti!

Forrás: 9to5Mac

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!