imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

App Store tippek


Automatikus frissítés

Az automatikus frissítés az iOS7-ben jelent meg először, sokak kívánságát teljesítve ezzel. A lényege annyi, hogy míg a készülékünket nem használjuk, az a háttérben X időközönként lekéri a frissítéseket az alkalmazásboltból, és amennyiben egy alkalmazásunkhoz van elérhető frissítés, akkor azt feltelepíti, ám sokaknál ez esetleg gondot jelenthet. Ha esetleg neked gyorsan elfogy a mobilneted, akkor mindenképpen érdemes megnézned azt, hogy nincs-e engedélyezve a 3G/LTE-n való letöltés, ugyanis ez gyorsan leszívhatja a havi adatforgalmadat. Természetesen magának a funkciónak is van egy ki/be kapcsoló gombja, ha esetleg valaki szereti maga megválogatni a telepíteni kívánt szoftverfrissítéseket, esetleg megvárni az azokról érkező első pozitív/negatív tapasztalatokat. Nem egyszer lehet hallani, hogy egy-egy frissítés némely készülékeken instabilitási problémákat eredményezett/okozott.

Lépések:
Lépj be a „Beállítások” alkalmazásba
Keresd meg az „iTunes és App Store” fület
Húzd el a csúszkát a „Frissítések” mellett

AppStore_AutoUpdate
Hozzáadás a kívánság listához

iOS7-ben lehetőséged van egy fizetős alkalmazás „megjelölésére”. Ennek a gyakorlatban talán annyi haszna van, hogy ha megtetszik egy alkalmazás, de most rögtön nem szeretnéd azért megvenni, akkor ezen a listán keresztül tulajdonképpen készíthetsz magadnak egy emlékeztetőt, hogy később tudjad, mit is szerettél volna megvenni. Igen egyszerű ennek a funkciónak az elérése:
Jobb felül, tapintsad meg az alkalmazás megosztásának ikonját
Majd nyomjuk meg: „Add to Wish List”

AppStore_WishList
Tippek a keresésnél

Az iOS6-ban jelentek meg először a kis kártyaszerű találatok az App Store keresés fülénél, amik hasznosak, mert több információt tartalmaznak az egyes talált alkalmazásokról, mint korábban. Ám egyben rosszak is, mert sokkal több helyet foglalnak el, így amennyiben egy szóra rákeresve, nem az első, hanem mondjuk a 16. alkalmazást szeretnénk letölteni, úgy iPhone-on sokat kell lapozni (iPad-en azért jobb a helyzet). Viszont amennyiben mégis az első alkalmazást szeretnénk letölteni, de már sokat lapoztunk oldalra, van egy egyszerű, de annál inkább kevésbé ismert módja annak, hogyan tudsz a lista elejére ugrani. Egyszerűen csak tapintsad meg a „Search” gombot az alsó ikonsoron, és máris „visszarepülsz az időben”.

AppStore_SearchBack

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!