imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Automatikus lejátszás tiltása a YouTube appban


Bár biztosan vannak akik szeretik, sokak szerint a világ egyik legidegesítőbb dolga. Most megmutatjuk, hogyan kapcsolhatod ki/be a YouTube appban az automatikusan elinduló videólejátszást.

Valahol a felugró reklámablakok után közvetlenul szerepel a digitális gyűlöletlistámon az automatikusan induló videók intézménye. Főleg, ha még hang is jár hozzá. Bár a legtöbb böngésző ezt már alabpól tiltja, vannak olyan alkalmazások, ahol még vígan él e hagyomány. Ilyen a YouTube is. Szerencsére azonban kikapcsolható a történet, mutatjuk hogyan.

A YouTube-ban alapvetően kétféle automatikus lejétszás van. Az egyik akkor érvényes, amikor a Kezdőoldalon, a feeded böngészed. A másik, amikor az egyik videó lejátszása után automatikusan, kérdés nélkül jön a másik.

Mivel mindkét opció ki és bekapcsolás egy helyen van, két legyet is üthetünk egycsapásra.

  • Nyissuk meg a YouTube alkalmazást.
  • Koppintsunk a profilunkra.
  • Alul haladjunk tovább a Beállításokba.
  • Itt az automatikus lejátszás szekcióban húzzuk el a csúszkát a Következő videó automatikus lejátszása opció mellől és/vagy válasszunk az Autoplay on Home menüpont által kínált lehetőségek közül.

Ezzel meg is volnánk, jöhet a zavartalan videózás!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!