imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ava Airborne – repülj, ha kedves az életed!


Az Egg, Inc. óta nem játszottam igazán addiktív játékkal, az pedig jó régen volt már. Tehát itt volt már az ideje körbenézni az App Store-ban és meglesni mi mostanság a trendi az ügyességi/endless játékok kínálatában. Az Ava Airborne pedig őrületes tele akcióval, kalanddal és kihívásokkal.

Néhány napja tolom az Avát, ez most a legdurvább endless runner játék az App Store-ban. Márha szereted a jólesően addiktív játékokat, és azt sem veszed zokon, hogy nem kell egy rakat pénzt kiraknod érte az asztalra. Én mind a kettőt csípem, de mutatom inkább milyen a játék.

Első blikkre annyira sűrű, eseménydús, hogy kicsit el is vesztem benne néhány percre, mire kiderítettem mitől kell félni, és mi segít az előrejutásban. De ezek a pálya elemek annyira lélegeznek, annyi minden történik egyszerre, hogy egy percre sem tudod levenni a szemed a játékról. A körök során cukorkákat kell gyűjtögetni, amivel a karakterünket fejlesztgethetjük, ami abban merül ki, hogy különböző módokon szelhetjük végig a pályát.

Azaz repülhetjük végig, hiszen ez a cél. Ha leesel, akkor kezdheted előről. A tapasztalati pontokért rangokat ugrálhatunk, szöcskéből denevérré avanzsálhatunk és így tovább. És ezek az apró cukiságok vonzanak vissza a játékba úgy, hogy hiába szívat szét, mégsem akarok kárt tenni az iPademben, sem a telefonomban, ha útközben jön rám a játszhatnék.

Annak ellenére, hogy a játék teljes világát gyorsan felfedezhetjük, nem válik unalmassá a játékmenet a folyamatos előrejutási lehetőségekből adódóan. Összességében pedig meseszerű világba kalauzol az Ava, minden tiszteletem a dizájnereké. Ha egy ingyenes játékot keresel vasárnap délutánra, akkor megtaláltuk helyetted: Ava Airborne.

Töltsd le az Ava Airborne-t az App Store-ból (iPhone, iPad – Ingyenes)

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!