imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iMessage App Store

Az 5 legjobb iMessage játék


Az iOS 10-zel együtt befutott a felturbózott Üzenetek alkalmazás is. Az ennek szentelt iMessage App Store-ban pedig elkezdtek sorjában felbukkanni a játékok. Ezek közül szemezgettünk és választottuk ki a mi kedvenceinket.

PlayPhoto – Free Quiz Picture Game

Igazi közösségi kvízjáték. Akármelyik fotót, szelfit vagy képernyőképet egy pillanat alatt a játék részévé tehetünk. A kiválasztott képet a rendszer feldarabolja és összekeveri, ezután pedig mehet a szokásos képkirakós játék. Mindezt természetesen pontokért, így a versenyzés sem marad el. A PlayPhoto által nyújtot móka és kacagás ingyenes.

iMessage App Store screenshot

GamePigeon

A Vitalii Zlotskii nevű fejlesztő által megalkotott app kapásból 5 aljátékot is tartalmaz. A csomagban benn van gyakorlatilag minden klasszikus. Lehet biliárdozni, pókerezni, hajókat rombolni a torpedóval, taktikázni a kínai táblásjátékkal,, azaz a go-val, de az angolul jól beszélő felhasználók akár szókirakózhatnak is. Ráadásul a kínálat hamarosan tovább fog bővülni. Egy érintéssel minden játék teljesképernyőre tehető, amikben így jobban el lehet merülni. Egy próbát mindenképpen megér, tekintve, hogy a csomag teljesen ingyenesen letölthető.

MsgMe TicTacToe

Ez az a játék, amit szerintem senkinek nem kell bemutatni. Aki valaha unatkozott már általános vagy középiskolás korában tuti játszott már TicTacToe-t, vagy magyar nevén 3×3-as amőbát. A szokásos körök és ikszek rakása közben virtuális oldalba bökheted a haverod, ha az nem reagálna elég gyorsan. A játék kinézete egyszerű, de igényes, kiváló szórakozás lehet minden helyzetben, ahol csak pár-percre kell valami elfoglaltság.
Ráadásul ingyenes is, innen tölthető le.

iMessage App Store iPhone-on

Cobi Checkers

Szintén egy klasszikus. A dámajátékot biztosan rengetegen ismerik és szeretik. A cél, hogy lépésképtelen helyzetbe kényszerítsük a másikat, amit a legjobb a bábúk leütésével érhetünk el. Ehhez pedig nem árt, ha minél több korongunkat változtatjuk dámává azzal, hogy elérjük a tábla szemközti sorát. Van még sok szabály, ütéssorozat és egyéb izgalmak. Ha nem ismerted eddig azért, ha pedig ismerted azért töltsd le, ingyen és bérmentve.

Checkmate!

Sakkozni szerintem a világ legrelaxálóbb elfoglaltsága. Muszáj koncentrálni és nyugodtnak maradni a sikerért. Ráadásul remek időtöltés, jó versenyzési lehetőség is egyben. A Checkmate! nevű app szép felülettel és szimultán játéklehetőséggel vonzza a játékosokat. A parti közben pedig lehet cukkolni az ellenfelünket, hátha kijön a sodrából és hibázik. A játék egy kávé árából, azaz 0,99 euróért vásárolható meg az iMessage App Store-ból.

iMessage App Store screenshot

Forrás: AppAdvice

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!