imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az AirPods lett a labdarúgó vb igazi sztárja!


Gyakorlatilag minden ország minden játékosa amikor épp nem a pályán játszott, vagy AirPods-dzal vagy Beats-szel a fején mászkált. Avagy hogyan legyél tényleges szponzoráció nélkül is kiemelt támogató!

A labdarúgó-világbajnokság egyike azon tömegeseményeknek, ami szinte kivétel nélkül minden országban nemzeti ünnep számba megy, emberek százmilliói követik meccsről-meccsre a történéseket (2014-ben összesen 3,2 milliárd nézőt számlált a VB). Nem csoda, hogy azok a cégek és vállalatok, amik ezt megtehetik, igyekeznek valamilyen formában szponzorként feltűnni az eseményen. A FIFA úgy kalkulált, hogy idén a bajnokságban rejlő marketingpotenciál összesen 1,6 milliárd dollár (~450 milliárd forint) bevételt fog generálni. Rendkívül hatékony, és legalább ennyire költséges marketingeszköz.

Legalábbis azoknak, akik szükségük rá.

Az a helyzet, hogy az Apple már akkora császár, hogy egyáltalán nem kell ilyen pitiáner eszközökhöz folyamodniuk ha reklámoztatni szeretnék a cuccaikat. Egyszerűen a termékeik annyira népszerűek és menők, hogy a futballsztárok külön kérés nélkül is azokban mászkálnának. Kell ennél hitelesebb hirdetés?

Az idei VB legnagyobb nyertese ebből a szempontból egyértelműen az AirPods lett, ami úgy tűnik, igazi slágertermék a focisták körében, de azért a Beats-et sem kell félteni. Nem hiszed? Itt van egy csokor fénykép híresebbnél-híresebb játékosokról, keresd a hasonlóságot a képek közt!

Neymar Jr. Brazília. AirPods.
Guillermo Ochoa. Mexikó. Airpods.
Javier Hernandez. Mexikó. AirPods.
Julian Draxler. Németország. AirPods.
Romelu Lukaku. Belgium. Beats.
Jesse Lingard. Anglia. AirPods.
Kyle Walker és Danny Welbeck. Anglia. Airpds.
Marcus Rashford. Anglia. Beats.
Willian Borges da Silva. Brazília. Hopp egy kakukktojás, mezei EarPods-dzsal a fülben.
Az Argentin csapat. AirPods és Beats vegyesen.

Érdekesség, hogy a FIFA minden eszközzel tiltja, hogy a játékosok olyan vállalatokat reklámozzanak (akarva vagy akaratlanul), amelyek nem fizették be ennek díját a szövetségnek. Ezért látható például a Beats füleseken, hogy a termék logója le van takarva. Az AirPods-on ugyebár nincs márkajelzés, de a formaterv annyira egyedi, hogy lehetetlen nem felismerni.

Forrás: Quartz

Az iSTYLE-ban most ráadásul a 24 hónapos 0% THM-es akció keretében már havi 2495 forintért tied lehet egy AirPods vagy havi 4579 forintért egy a Beats Studio 3. Ennél kevesebb pénzből még sosem néztél ki úgy, mint egy futballsztár!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!