imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az amerikaiak harmada szerint az Apple jól kormányozná az USA-t


Az Egyesült Államok felépítését tekintve a világ egyik legdemokratikusabb országa, ahol a fékek és ellensúlyok tényleg működnek, és ahol nem mindegy, hogy milyen a kongresszus (szenátus és képviselőház) összetétele, és ki az elnök. Jövő év november 8-án, kedden, újra választások lesznek, amikor is megválasztják az USA 45. elnökét.

Aki biztosan nem Barack Obama lesz, hiszen az USA alkotmányának XXII. kiegészítése szerint egy személyt maximálisan kétszer választhatnak meg, tehát összesen 8 évet lehet valaki az USA elnöke. Egy politikus volt, aki három ciklust töltött ki, 1933 és 1945 között a demokrata Franklin Delano Roosevelt, mert a XXII. kiegészítés akkor még nem volt hatályban. Az Egyesült Államokban az elnöki kampány jóval korábban kezdetét veszi, hisz párton belül is meg kell mérkőzniük egymással a jelölteknek, akik mögé aztán felsorakozik a Demokrata vagy Republikánus Párt. Na de ki legyen az elnök? Az első fekete elnök után jöjjön az USA első női elnöke, Hillary Clinton személyében? Vagy jöjjenek a republikánusok, Jeb Bush vagy Donald Trump vezetésével? Erre volt kíváncsi az RBB kommunikációs- és médiaügynökség, ezért készítettek egy felmérést, hogy ha céget kellene választani, akkor kire bíznák az ország vezetését?

1450391109186

Nos, a kérdőívre választ adó amerikaiak 33%-a szívesen bízná az USA kormányzását az Apple-re, jelen esetben Tim Cook lehetne az Egyesült Államok 45. elnöke. A politikusokkal szembeni bizalmatlanság mellett az egész természetesen a márkaépítésről szól. Ahogy azt Christine Barney, az RBB vezérigazgatója megfogalmazta:

A jelen kor fogyasztóival kapcsolatot építeni olyan egy kicsit, mint a randevúzás. Az Apple jól játssza ezt a játékot, képesek beférkőzni a fogyasztók fejébe, így jelentőségteljes érzelmi kapcsolat alakul ki, ami hűségességet eredményez. Az amerikai fogyasztóknak magasak az elvárásaik. Sőt, a tények azt mutatják, hogy az amerikaik 57%-a jobban megbízik egy olyan cégben, amelyik folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást nyújt, mint azokban, akik csak alacsonyan tartják az áraikat.

Ha nem válna be a Tim Cook által vezetett menedzsment, akkor a második helyen még mindig ott van stabilan Miki egér és csapata.

baby-mickey-mouse-sleeping-mickey

Forrás: RBB Communications via AppleWorld.Today

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!