imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Az Apple Arcade már készül a Valentin-napra


A szerelmesek ünnepének közeledtével két játék is kapott némi tuningot, hogy jobban illeszkedjenek a különleges alkalomhoz.

A Valentin-napot lehet szeretni, vagy nem szeretni, de kár lenne tagadni, hogy az ünnep az utóbbi évtizedekben sikeresen fészkelte be magát a hazai naptárba is. A gyakori tévhittel ellentétben az alkalom egyébként nem amerikai találmány, a Valentin(Bálint)-napi köszöntés szokása már a középkori Európában is gyakori volt, a legrégebbi ismert írásos megjelenése egy 1415-ös vers. Ez persze nem jelenti, hogy muszáj érte lelkesedni, de ha mégis úgy tennél, az Apple Arcade most segít hangulatba jönni.

Az előfizetéses gaming szolgáltatás az ünnep alkalmából kicsit átfazonírozta két játékát is, köztük a kínálat egyik legnépszerűbb darabjának számító Grindstone-t. A Grindstone lényegében egy feje tetejére állított Candy Crush: édességek helyett itt szörnyek hadát kell eltüntetnünk, a sorba rendeződő egységek viszont nem maguktól párolognak el, hanem az ide-oda cikázó főhősünk aprítja őket miszlikbe. Két új, Kupidó-témájú fegyver képében pedig pontosan ehhez kapunk plusz segítséget Valentin-nap alkalmából.

A “Cupid Cosplay Outfit” ruházattal elérhetjük, hogy a szörnyek belénk szeressenek, így érzéseiket semmibe véve ellentámadás nélkül gázolhatunk át rajtuk. A “Heartseeking Arrow” pedig képes levadászni egy bizonyos egységet, majd életerő-bónusszal helyettesíteni a játéktéren. Ha szívesen kipróbálnád az új fegyvereket, vagy csak a játékot magát, a Grindstone-t innen töltheted le (Apple Arcade-előfizetés szükséges)

A másik, Valentin-nap kompatibilissé tett játék szintén egy kirakós, a Patterned. Itt viszont nincs semmiféle kaszabolás, csak csodás festmények, melyek hiányzó részeit nekünk kell kipótolnunk. Az ünnep alkalmából ezekhez kaptunk három új pályát Helen Ahpornsiri művésznőtől, természetesen szigorúan a szerelem-téma jegyében. A Patterned innen tölthető le (Apple Arcade-előfizetés szükséges)

És te hogy állsz a Valentin-nappal?

Forrás: CNET

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!