imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple bevezette a mindennapos testnevelést a cégen belül


De csak fakultatív jelleggel. #Zárd a köreidet kihívást indított a cupertinói vállalat saját alkalmazottai körében még februárban: aki teljesítette a feladatot ajándékot kapott.

Úgy tűnik, az Apple tényleg hisz az Apple Watch megmozgató, ösztönző erejében. Az egy dolog, hogy a vásárlóidnak azt mondod, hogy mozogj sokat, lehetőleg az Apple Watch viselése közben – hiszen nyilván az a célod, hogy hasznosnak érezzék az emberek az órát. Viszont, ha már az alkalmazottaidat is erre ösztönzöd, az egy fokkal hitelesebbé teszi az üzenetet.

Na nem mintha sok panaszuk lehetne az Apple dolgozóknak sportolást illetően. Amennyire én tudom, minden kampuszon bőven van lehetőség lejárni az edzőterembe. Emlékszem, amikor egyik ismerősöm interjúzott az céghez és olvasgattuk a munkakörülmények leírását, majd’ kiesett a szemem, amikor megláttam, hogy mekkora, mindennel felszerelt edzőterem áll a dolgozók rendelkezésére. Persze egy fárasztó munkanap után ennek ellenére sincs mindenkinek kedve edzeni. Ezért hozták létre a #CloseTheRings fitneszkihívást.

#closetheringschallenge #gold✨ #goldbadge #applewatch

A post shared by Samuel Kong (@samuelfwk) on

A feladat annyi volt, hogy egy hónapon keresztül minden nap ki kellett maxolni az összes activity gyűrűt az Apple Watch-on. Aki végigcsinálta a kihívást, kitűzőket és pólót kapott ajándékba. A kitűzők pont úgy néznek ki, mint a badge-ek, amiket amúgy is kapnánk virtuálisan, ennek megfelelően a teljesítménytől függően arany, ezüst vagy bronz színekben járt. A póló tervezésénél azért nem erőltették meg magukat túlságosan a tervezők: egy teljesen lezárt Apple Watch kör látható rajta, hátulján pedig a felirat: “Close The Rings Challenge 1.0”. Minden kitűzőhöz kis motivációs üzenet is járt:

Üdv a győztes körben. Megcsináltad. Végigvitted a Zárd a köreidet kihívást, aminek ez a kitűző a bizonyítéka. Viseld büszkén, vagy tedd ki a hűtőre, hogy mindig emlékeztessen: lehet, hogy a kihívásnak vége, de az egészségesebb életed még csak most kezdődött el.

 

 

#closetherings @tfac_atl 🏋🏾 📸 @cekiffin #closetheringschallenge

 

A post shared by #TheSeratoAssassin (@kansascitycash) on

Bár ez a kihívás csak az alkalmazottaknak szólt, az Apple általában ünnepnapokon mindenki számára elérhetővé szokott tenni extra feladatokat, amik teljesítéséért speciális badge jár. Pro tipp: ha ez nem vigasztal és mindenáron szeretnél egy Captain Americás Apple Watch körös pólót, valószínűleg pár száz forintból bármelyik pólónyomtató megcsinálja neked. És még mozognod sem kell.

Forrás: MacRumors

Szerk. Handras:

korok

Követelem a 22 db pólómat és a kis érmeket! :)

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!