imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Az Apple díjazta 2019 legjobb alkalmazásait


A tegnap esti rendezvényen bemutatták az idei év legjobb alkalmazásait és játékait.

Két hete kicsit megörültünk, hogy az Apple az év végére még berakott egy utolsó eseményt, amiről azóta kiderült, hogy nem élőben közvetített keynote lesz. A meghívott újságíróknak személyesen mutatták be azt, ami egyébként ma már az Apple híroldalán is elérhető: a 2019-es év legjobb appjait. Mivel az Apple a következő években egyre nagyobb hangsúlyt fektet a szolgáltatásokba, ezért azt gondoljuk, idővel majd ez az esemény is nagyobb körítést kap majd, például az Apple TV+ legjobbjaival vagy épp újdonságok bemutatásával.

Az Apple Arcade most még csak egy díjat érdemelt, de egy teljes évnyi működés és szélesebb kínálat alapján ezt is talán kategóriákra osztják majd. Persze semmiképp se feledkezzünk meg a többi appról sem, amik megérdemlik a rivaldafényt.

Az alkalmazások ugyanis nagyban megkönnyítik mindennapi életünk és kifejezik kreativitásunkat, összekötnek bennünket a barátokkal, a családdal és a világ többi részével, és természetesen szórakoztatnak is.

„A fejlesztők szerte a világon innovatív alkalmazásokkal inspirálnak minket, amelyek képesek befolyásolni a kultúrát és megváltoztatni az életünket, és ebben az évben még inkább igaz, mint valaha. A 2019-es App Store legjobb alkalmazásai és játékai díjak nyertesei tökéletesen tükrözik a vágyat a kapcsolatteremtésre, kreativitásra és a szórakozásra. – mondta Phil Schiller, az Apple marketingért felelős alelnöke.

Jöjjenek a nyertesek!

Legjobb alkalmazások 2019-ben

Az Év iPhone-os Alkalmazása: Spectre Camera (1090 Ft)

Ez az AI-alapú alkalmazás szédítő technológiát kínál, hogy bárki lenyűgöző, hosszú expozíciójú fényképeket készíthessen.

Az Év iPad-es Alkalmazása: Flow by Moleskine (ingyenes, iAP)

Rajzolj vagy készíts jegyzeteket ezzel az igazán elegáns digitális notesz alkalmazással. Az appban használt grafit ceruzák, szövegkiemelői és még sok más funkciója aprólékosan került megtervezésre, hogy valóban olyan legyen, mint egy igazi Moleskine notesz használata.

Az Év Maces Alkalmazása: Affinity Publisher (12 790 Ft)

Elegáns felhasználói élményével és rendkívül kedvező árával az Affinity Publisher mindenki számára elérhetővé teszi a profi szintű kiadványtervezést. Legyen az bármilyen magazin, brossúra vagy akár szórólap.

Az Év Apple TV-s Alkalmazása: The Explorers (ingyenes)

Ezt az úttörő alkalmazást úgy tervezték, hogy támogassa a felfedezők, tudósok és művészek közösségét, akik egy közös célért dolgoznak: igazi “vizuális képtárat” készíteni a természet világáról.

És jöjjenek az idei év játékai, melyekről egyébként egy jó kis bemutatót tartogatunk számotokra a későbbiek során. Így a teljesség igénye nélkül, érkezzenek a díjnyertes címek.

Legjobb 2019-es játékok

Az Év iPhone-os Játéka: Sky: Children of the Light (ingyenes, iAP)

Az év iPades Játéka: Hyper Light Drifter (1790 Ft)

Az év Maces játéka: GRIS (1790 Ft)

Az év Apple TV-s Játékja: Wonder Boy: The Dragon’s Trap (2990 Ft)

Az év Apple Arcade Játéka: Sayonara Wild Hearts (Apple Arcade előfizetés)

A kiemelt játékok mellett az Apple tartogat még két listát is számunkra, a legtöbbet letöltött alkalmazások és játékok listáját.

Top ingyenes alkalmazások

Top fizetős alkalmazások

Top ingyenes játékok

Top fizetős játékok

Van kedvenced a listából? Melyik?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!