imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple és a Google nem pereskedik tovább


Az Apple és a Google úgy döntöttek, hogy minden szabadalommal kapcsolatos pert ejtenek egymással szemben. Egy közös nyilatkozatban pedig azt is megemlítették, hogy ezentúl együtt fognak dolgozni azon, hogy megreformálják a szabadalomjogokat.

Az Apple szóvivője megerősítette, hogy a Samsunggal folytatott per ennek ellenére folytatódik.

Nálam már kicsit kiüti a biztosítékot, hogy másról sem lehet olvasni, mint pereskedésről és szabadalomsértésről – és nem csak az Apple-lel kapcsolatban. Remélem hamarosan kitalálnak erre egy betartható és működő szabályozást.

Forrás: Business Insider

 

 

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!