imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Beats az Apple kezébe kerülhet?


Most röppent fel a pletyka, miszerint a jövő hét folyamán nagy bejelentést tehet az Apple: felvásárolják a legendás Beats fejhallgatókat és hangszórókat gyártó, valamint nemrég online zenestream szolgáltatást indító céget. Az Apple a teljes céget megvásárolná, a korábbi vezetőség pedig közvetlenül Tim Cook vezérigazgatónak jelentene.

A tranzakció értéke állítólag 3,2 milliárd dollár, ami a valaha volt legnagyobb ilyen jellegű költés lenne az Apple részéről. A rekordot most a NeXT 1996-os felvásárlása tartja. Idén már nyilatkozott úgy Tim Cook, hogy nem zárkóznak el a nagyobb értékű felvásárlásoktól, ha azoknak értelmét látják.

Állítólag még bármi előfordulhat, egyáltalán nem biztos a lépés, akár zátonyra is futhatnak a tárgyalások. Mindenesetre én őszintén megdöbbentem a hír hallatán, ti hogy vagytok ezzel? Ha valaki esetleg nem ismerné a Beats by Dr. Dre termékeket (van ilyen?), nézze meg az iSTYLE nemrég elkészült Beats bemutatóoldalát (amit ugyanaz a csapat készített mint az iMagazint is), itt megtalálható az összes fej- és fülhallgató valamint hangszóró is.

Forrás: MacRumors, borítókép: Beats.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!