imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple felvásárolta a LuxVue LED-tervező céget


Az Apple újságírók kérdésére megerősítette a pletykákat, miszerint felvásárolták a mikro-LED technológiával foglalkozó, meglehetős csendben tevékenykedő LuxVue céget. Szokásukhoz híven elég szűkszavúan nyilatkoztak az akvizícióról:

Az Apple időről időre felvásárol kisebb technológia cégeket, és általában nem osztjuk meg az ezzel kapcsolatos céljainkat vagy terveinket.

LuxVueA LuxVue-ról annyit lehet tudni, hogy alacsony energiaigényű mikro-LED-eket terveznek szórakoztatóelektronikai eszközök kijelzőihez. Az Apple a hardveres innovációs részlegéhez csatolta a céget a felvásárlás után. A LuxVue által fejlesztett technológia segítségével az Apple képes lehet kisebb fogyasztású és nagyobb fényerejű kijelzőket gyártani a jövőben, ez a technológia állítólag igazi áttörés a kijelzőgyártásban.

A LuxVue csupán az egyiket annak a 24 cégnek, melyeket az Apple az elmúlt másfél évben vásárolt fel.

Forrás: TechCrunch, borítókép: David Kilpatrick

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!