imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple háza táján idén öt új iPad és Mac modell várható! Fake news?


Jelentős frissítéseket várhatunk iPad és Mac vonalon az idei évben, hiszen az Apple öt új iPad és öt új Mac modellt jelentett be az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisába a francia Consomac szerint. Vagy csak szórakozik az Apple?

A bejelentés azt is tartalmazza, hogy az új eszközökön iOS 11 és macOS 10.13 fut, ami meglepő annak a türkrében, hogy a béták már elindultak a térhódító útjukra és az új Apple termékek minden esetben a legfrisebb szoftverzióval érkeznek a boltokba. A hír forrása megbízhatónak tűnik. Ezt bizonyítja az is, hogy a tavalyi bejelentéseket megelőzően, az Apple ugyanígy járt el az új termékekkel az eurázsiai adatbázisba, és azok körülbelül egy hónappal később már meg is jelentek nyilvánosan is a piacon.

Tim Cook és az Apple elvei

Ugyanakkor idén áprilisban is történt egy bejegyeztetés, amivel nem tudunk mit kezdeni. A tavaszi információk szerint tizenegy új iPhone modell jelent meg az adatbázisban. Azóta több hónap is eltelt, túl vagyunk a WWDC-n és egyetlen új iPhone-t sem mutatott be a cég a nagy közönségnek. Ez az első rossz előrejelzése a Consomac-nak, így a jelenlegi jóslatuk körül is sok a felmerülő kérdés.

Lehetséges, hogy az Apple kiszagolta azt, hogy hogyan és mi szerint jósolják meg az oldalak és szivárogtatják ki még a megjelenés előtt az új termékeiket és picit próbált zavart kelteni a hírgyáros fejekben. Szokatlan lett volna, ha a fejlesztők idén szeptember előtt rántják le a leplet az iPhone modellekről, de az is meglehet, hogy ez csupán túlgondoljuk és akaratlanul is összeesküvés-elméletekben gondolkodunk.

Macbook Pro

A Consomac sejtése alapján öt új Mac modell készül az Apple boszorkánykonyhájában A1931, A1932, A1988, A1989, A1990 modellszámmal és öt új iPad modell A1876, A2013, A1934, A1979, A2014 számmal. A sorozatszám jelöli a modell-, méret- és tárhelybeli eltéréseket is.

A Mac modellekhez tartozó utolsó három számjegy arról árulkodik, hogy az új modellek a MacBook Pro családhoz tartoznak majd, amik egyébként nem is olyan régen frissültek utoljára. Ugyanakkor úgy tűnik, iMac frissítés nem lesz idén, pedig erre nagyobb összegekben is fogadtunk volna.

Az iPad modelljeit nehezebb megfejteni, mivel nincs nyilvánvaló magyarázata az egyes modellekhez tartozó számoknak. Azt már tudjuk, hogy szoftveresen az Apple felkészült a Face ID-s iPadekre, így az is nyilvánvaló, hogy készülőben van egy Face ID-val ellátott iPad Pro, amik némi vékonyításon is áteshetnek idén, de ez mind még csak találgatás.

A dologban az a legfurcsább, hogy a bejegyzett eszközök egyikén sem futnak jelenleg a legfrissebb rendszerek. Na és hol van az áprilisban bejelentett tizenegy iPhone modell? Van még előttünk néhány hónap a szokásos szeptemberi iPhone-bejelentések előtt, nekünk nagyon úgy tűnik, hogy rájött a szivárogtatások igazi forrására az Apple és azon dolgozik, hogy összezavarja a szivárogtatókat.

Forrás: 9to5mac.com

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!