imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple a hordható eszközök abszolút királya!


Manapság már az ismeretlen, kisebb gyártóktól kezdve egészen az óriási tech cégekig szinte mindenki előrukkolt valamifél hordható okos eszközzel, úgy látszik, mapanság ez már trend. Noha az Apple nem legelső szereplőként vetette meg a lábát ezen a piacon, mégis úgy tűnik, hogy sikerült mindenkit letarolniuk. 

Az iparág tényként kezeli azt a megállapítást, miszerint az Apple több okosórát értékesít, mint bárki más a piacon. Idén a második negyedévben a gyártó 4.7 millió eszközt adhatott el az IDC piackutató cég szerint. Érdekesség egyébként, hogy a kereslet nem hanyatlik, hanem folyamatos az LTE-képes Apple Watch-ok iránt világszerte, ami annak is köszönhető, hogy az érdeklődés kimondottan az okosórák felé terelődik, az egyszerűbb aktivitásmérők kárára.

A siker persze nem hiába, itt a szerkesztőségben mi is használunk többen Apple Watch-ot, és tapasztalataink szerint valóban egy nagyon hasznos mindennapi társ tud lenni, igazán elégedettek vagyunk vele.

A cég az előzetes várakozásoknak megfelelően szeptember 12-én valószínűleg lerántja a leplet az Apple Watch immáron 4. generációjáról is. Hogy a készülék kapcsán a nagyobb kijelzőt vizionáló pletykák mennyire lesznek helytállóak, azt jövő héten tudjuk meg pontosan. Az eseményt egyébként mi is közvetíteni fogjuk, kövessetek bennünket, hogy le ne maradjatok semmiről!

Ti is használjátok az Apple okosóráját? Mik a tapasztalataitok róla? Osszátok meg velünk bátran ezeket!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!