imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple ikonikus termékei… párnákba öntve


Mégis ki ne akarna az 1977-es Apple II-n szundizni? Vagy az első Mac-en álomra hajtani fejét? Esetleg egy pihe-puha iPhone-ra ülni? Na, ugye! Pont erre a piaci igényre jött létre az Iconic Pillow Collection. Mutatjuk!

Vannak azok a vállalkozásötletek, amiknek sikerére nem mernék csuklóból megesküdni. Ilyen például egy újabb fodrászat nyitása Újlipótvárosban, egy gyrosos a körúton, vagy egy tizedik sarki kocsma bármelyik magyar faluban. Aztán rendszerint kiderül, hogy tévedek, és ezek a legjobban prosperáló üzletek.

Na, valami hasonló a helyzet az ikonikus Apple-termékeket idéző párnakollekcióval is.

Egyrészt kinek kell párnakollekció a nagymamákon kívül? Kinek tetszik egy túlméretezett, hormonkezelt plüss iPod? Mire jó ez, ki akarja és hasonló kérdések sora cikázott a fejemben, amikor még csak a címét láttam ennek a Kickstarter kampánynak. Aztán, ahogy a fentebbi példáknál is kiderült, úgy most se volt igazam: a tervezett 10 000 dolláros cél helyett már most 30 000 fölött jár a kampány, és még 28 nap hátravan.

Magyarul rohadt sokan akarnak Apple-párnákat.

Fene se gondolta volna. Mármint Throwboy-on kívül, akinek a nevéhez kötődik a találóan csak Iconic Pillow Collection néven nevezett kollekció. Throwboy, alias Roberto Hoyos egyébként tudja mi a tuti. Egyszer már 2008-ban sikerre vitt egy hasonló elképzelést, csak akkor Icon Pillow Collection néven. Ebben nevének megfelelően különböző Maces rendszerikonokat öntött párnába. Most merészen hozzácsapott két karaktert az elnevezéshez, és új vizekre evezett. A terv bejött.

Összesen 5 párna tartozik a kollekcióba, melyek méreteiket tekintve körülbelül 33 cm x 13 cm x 33 cm nagyok, és mind plüssből készültek, tehát biztosan baromi puhák. Választhatunk az 1977-es Apple II, az 1984-es Macintosh, az 1998-as színes, a most 20 éves iMac, a 2001-es iPod és természetesen a 2007-es iPhone között.

Mondanánk, hogy karácsonyra tökéletes ajándékötlet, de sajnos az eraly bird csomagok mind elfogytak, másrészt legkorábban is 2019 februárjában érkeznek meg az első rendelések, szóval elsősorban, mint érdekességet tudjuk ajánlani az Iconic Pillow Collectiont.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!