imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Az Apple is támogatja a koronavírus elleni küzdelmet


A Kínában kitört járványban már közel kétezren fertőződtek meg, a halálos áldozatok száma átlépte az ötvenet.

A kínai Vuhan városában még decemberben ütötte fel a fejét egy veszélyes, új járvány. A súlyos tüdőgyulladást okozó koronavírus (2019-nCoV) azóta földrajzilag is terjedni kezdett, az USA-ban, Kanadában, és Franciaországban is regisztráltak már megbetegedéseket. A kínai áldozatok zöme a New York Times szerint idősebb férfi, a gyanús esetek száma a cikk írásakor 3000 körül járhat. A világ szeme a járvánnyal dacoló kínai hatóságokon van, Tim Cook tegnapi tweetjéből pedig az derül ki, hogy az Apple sem marad ki a  küzdelemből.

Ahogy az emberek Kínában és világszerte a Holdújévet ünneplik, mi szeretetünket és támogatásunkat küldjük a koronavírus által leginkább sújtottaknak. Az Apple adományokkal támogatja a terepen dolgozó csoportokat, akik az érintetteket segítik.

Az egyelőre nem derült ki, hogy az Apple pontosan kiket, és milyen összeggel támogat, ám nem példa nélküli, hogy a cupertinóiak is kiveszik a részüket egy krízishelyzet megoldásából. Legutóbb például az Ausztráliában tomboló bozóttüzek elleni küzdelmet segítették nonprofit szervezeteknek nyújtott adományokkal, akkor szintén Tim Cook Twitter-csatornáján értesülhettünk a döntésről. Ezt megelőzően pedig a kaliforniai tűzvész, az indiai áradások, illetve a Florence hurrikán idején aktivizálták magukat.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!