imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple kisorsolta a WWDC jegyeket


Ahogy már korábban írtuk, idén nem a gyorsaságon múlott, kik jutnak WWDC jegyekhez, hanem egy új módszert vezetett be az Apple: a regisztrálók közül véletlenszerűen sorsolták ki azokat, akik végül megvásárolhatják az 1599 dolláros belépőket a június 2. és 6. közötti eseményre. A szerencsés nyerteseknek június 14-ig kell kifizetniük a “nyereményüket”.

A 9to5Mac-nek sikerült is egy-egy screenshotot szereznie az elutasító, illetve meghívó e-mailből:

WWDC jegy

 

 

WWDC jegy

Aki esetleg pályázott egy helyre, de elutasító e-mail kapott, az az eddigiekhez hasonlóan a live streameken, illetve a rögzített videókon keresztül követheti nyomon az eseményeket.

Forrás: 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!