imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple kitűzte a Q4-es pénzügyi jelentés időpontját


A meglehetősen erős harmadik negyedévi jelentés után rögtön itt a negyedik, egyben az idei utolsó beszámoló az ünnepi rohamot megelőzően. Az elemzők izgatottak, jó eredményeket várnak az Apple-től ebben a negyedévben is.

Az Apple közétette, hogy november 2-án, közvetlenül az iPhone X rajt előtt egy nappal, számol be a befektetők és részvényes számára az idei negyedik negyedéves (Q4) pénzügyi eredményeiről. A negyedik negyedév az Apple számára a július 1-től szeptember 30-ig tartó időszakot fedi, amelyet egy hónapnyi számolgatás követ, majd nyilvánosságra kerülnek az adatok. Ahogy az lenni szokott, Cupertinóban délután 2-kor fog mikrofon mögé ülni az Apple vezérkara, ami itthon este 11 órát jelent, majd ezt követően egy konferenciahívás keretében válaszolnak az újságírók kérdéseire.

Az elemzők pozitív negyedévre számítanak, különös tekintettel az Apple Watch előző negyedéves ragyogó teljesítményére és az AirPods körül kialakult gyártási gondok megoldódására. A Q4-et átfedő 3 hónapos időszakba már belecsúsznak az Apple Watch Series 3, az iPhone 8 és az Apple TV 4K eladásai is, azonban a karácsonyi roham csak a jövő évi Q1-es jelentésben fog megmutatkozni. Szokásosan az eredmények prezentálást élőben is nyomon lehet majd követni, illetve itt az iMagazinon mi is azonnal beszámolunk majd a hallottakról.

Forrás: Apple

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!