imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple már most elkezdett tippeket adni az iOS 11 használatához


Ahogy azt már a tizedik iOS 11 bétából is láthattuk, az új rendszer szinte teljesen készen áll az éles bevetésre. Ennek örömére az Apple már el is kezdte hergelni az iOS 10 felhasználókat a várható újdonságokkal.

Ha esetleg nem pörögne már így is a fél világ a feje tetején az iOS 11, és annak számtalan új funkciójának megjelenése miatt, az Apple most tovább húzza a felhasználók agyát. Pont mint egy tisztes lakossági dubstep DJ, aki a buildup során az egekbe fokozza a hangulatot, hogy utána egy mindent elsöprő droppal csapjon le a kiéhezett közönségre. Azok, akik nem törölték ki csuklóból az Tippek alkalmazást, a napokban számíthatnak pár push értesítésre a kis segédapptól.

Például ilyesmikre: “Learn about the new Control Center coming in iOS 11”.

A jelenség idén a szokásosnál valamivel hamarabb kezdődött, melynek két oka lehet. Egyrészt, tényleg a megszokottnál is több, sokszor rejtett kis apróság figyel majd a mostani új rendszerben, melyek felfedezése még az iOS veteránoknak sem biztos, hogy egyszerű feladat lenne. Másrészt, ekkora hype talán még sosem övezte az iPhone-t és iOS-t, mint most. Myilván az Apple is meg akarja lovagolni a lehetőséget, hogy ezúttal még azokhoz is eljusson az őrület, akik amúgy egy atombunkerben töltötték az elmúlt évet.

Aki esetleg nem kapott értesítést, de szeretné megnézni, miről tanítana minket az Apple, az nyissa meg Tippek alkalmazást. A bal felső sarokban kattintson a Collections gombra, és itt válassza ki az iOS 11 Preview menüpontot a listából. Jelenleg iPhone-on öt segédlet található: értekeznek a Control Centerről, az új File appról, a Do Not Disturb While Driving módról, az új fotóeffektekről és az Apple Music adaptív zenei ajánlatairól. Az iPadeken természetesen inkább a multi taskingra, a Dockra és a Drag & Drop lehetőségekre helyezték a hangsúlyt.

Ami az iOS 11 rajtját illeti, elég kevés arra az esély, hogy már rögtön szeptember 12-én tölthető lesz az új rendszer. A korábbi évek tapasztalatai alapján 6-8 nap kell a hivatalos élesítéshez. Mi már nagyon várjuk!

Forrás: 9to5mac

Az iOS 11 minden olyan készüléken futni fog, amelyiken elmegy az iOS 10, kivéve az iPhone 5-öt, iPhone 5c-t, és a negyedik generációs iPadet. Ha kiestél a támogatottságból, vagy csak frissíteni szeretnél az eszközparkodon, érdemes ránézned akciós iPad és iPhone ajánlatainkra.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!