imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Az Apple már ráfordult az ünnepi célegyenesre – VIDEÓ


Bár a mi kultúrkörünkben nem igazán szokás ünnepelni a Hálaadás napját, annyit azért tudunk erről a napról, hogy gyakorlatilag ezzel indul a karácsonyi hajrá az Egyesült Államokban. Ehhez érkezett egy szezonnyitó hivatalos videó az Apple-től.

A történet szerint a négy fős család felkerekedik, hogy a nem régiben egyedül maradt nagypapával tölthessék az ünnepeket. Az utazás nem megy zökkenőmentesen két kisgyerekkel, de az iPad segít lekötni őket az úton, meg akkor is, amikor már a nagypapánál nem igazán tudnak mit kezdeni magukkal a gyerekek. Filmnézés, rajzolgatás, játék – az iPad Próval nem gond.

Aztán előrkerül az elhunyt nagymama és az űr, amit halála magaután hagyott. Ekkor a kislányok megkomponálnak egy slideshow-t, amibe a nagyit is beleszerkesztik, hogy teljes legyen a család.

Nyilván, totál klisés, azonban a vállalatnak ismét sikerült megfelelően szívmelengetőre és kicsikét facsargatóra is csinálnia a már tövig rágott témát. Aki vesztett már el szívéhez közelállló hozzátartozót, pontosan tudja, mire tapintottak nagyon jól rá.

Ezzel az ünnepi szezont hivatalosan is megnyitottnak nyilvánítjuk, kíváncsian várjuk, idén milyen videók pottyannak az ölünkbe az elkövetkező néhány hétben.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!