imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Az Apple már vizsgálja az új MacBook Prók hangszóró problémáit


Ha furcsa, leginkább kattogásra emlékeztető hangot vélsz hallani az új 16″-es MacBook Pro használata közben, amikor ugrálsz a videólejátszóban, nem az érzékeid csalnak meg. 

Bármennyire is sikerült fenomenálisra a legújabb MacBook Pro, egyetlen apró bug mégis megbújt az új eszközben. Mert mint tudjuk, az ördög mindig a részletekben lakozik….

A napokban egyre több felhasználó kezdett panaszkodni, hogy videó- és hanglejátszás közben, vagyis egészen pontosan annak leállításakor valamilyen kattogó, recsegő, pukkanó hangot hallanak az eszköz hangszóróiból. A probléma sajnos nem egyedülálló, az Apple is elismerte. Már rajta vannak Cupertinóban, hogy megtalálják a hiba forrását és úgy tűnik, szoftveres javítás keretében igyekeznek hamarosan orvosolni a problémát.

Egy az APR-eknek szánt hivatalos feljegyzésben az alábbi áll:

Ha a felhasználó kattogó hangot hall, amikor a lejátszás megszűnik a MacBook Próján (16″, 2019)

A Final Cut Pro X, Logic Pro X, QuickTime Player, Music, Movies és egyéb hanglejátszásra képes alkalmazások használata során a felhasználó roppanó hangot hallhat a hangszórók felől, amikor a lejátszás leáll. Az Apple már vizsgálja a problémát. És tervezi a hiba javítását egy következő szoftver update-ben.

Ha meg kéne tippelnünk, a hiba forrása a rezgéscsillapító hangszóró bufferelése körül lehet és ez okozhatja a pukkanó hangot a lejátszás végén. Ha valóban csak erről van szó, az még nem jelenti a világ végét, újraprogramozni nem nehéz és könnyen javítható egy update segítségével. Meg látjuk, milyen gyorsan lesznek képesek orvosolni, és mennyire egyszeri problémáról van szó

Forrás: MacRumors

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!