imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple is megkezdte a visszaszámlálást az iPhone 6-ig


Amikor hivatalosan is kiküldte a meghívókat az Apple a szeptember 9-i eseményre, akkor még nem izgultam különösebben. Aztán jöttek a hírek, sokan biztosra veszik az iWatch bemutatását, feltűnt a titokzatos fehér objektum a Flint Center mellett, és  bevallom, elkezdtem tényleg eléggé várni az eseményt.

Talán a felhajtás fokozása érdekében, talán nem, de az Apple tegnap este elindított egy visszaszámlálást a weboldalán, ami a keddi iPhone 6 eseményig számolja a napokat, órákat, perceket és másodperceket, valamint egy kattintással a naptárunkhoz is adhatjuk az időpontot. Emellett hivatalosan is bejelentették, hogy élő videoközvetés is elérhető lesz a bemutatóról.

A videót bárki követheti majd, aki rendelkezik Mac vagy iOS-eszközzel. Érdekes módon, a korábbiaktól eltérően most a windososok kimaradnak a mókából, az eddigiektől eltérően nincs a támogatott platformok listáján a QuickTime for Windows. Mire van szükséged az esemény megtekintéséhez? Mac számítógépre 10.6.8-as vagy újabb OS X-zel és legalább 5.1.10-es Safarival, iOS 6-ot futtató iPhone-ra, iPadre vagy iPod touch-ra Safari böngészővel, vagy második vagy harmadik generációs Apple TV-re legalább 6.2-es szoftverrel.

A bemutatóról – a korábbiakhoz hasonlóan – természetesen mi is élő közvetítésben számolunk be a Handras.hu és Plastik.hu blogokkal együttműködésben a USTREAM szolgáltatásán keresztül. A műsor kedd 18:00 óra körül kezdődik, vésd be a naptáradba, ha nem akarsz lemaradni!

Az Apple élő közvetítése ezen a linken érhető majd el.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!