imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Az Apple megtanít az iPhone új funkcióinak használatára


Nem tudod, hogyan kell használni az iPhone XS, XS Max és XR egyik legfontosabb újítását, a Depth Controlt? Sebaj, az Apple megmutatja!

Az Apple rendszeres időközönként felpakol a YouTube csatornájára rövidebb, tanító jellegű videókat. Ezúttal a Depth Controlból okítanak ki. Ha nem tudod, hogyan használd a funkciót, szánd rá ezt a fél percet:

A Depth Control a Porté mód egyik fontos továbbfejlesztése. Ugyebár a porté képek attól néznek ki olyan jól, hogy míg az arc élesen látszik, addig a háttér kicsit elmosódva. Ez pedig jóval profibb gépek által készített képek hatását kelti. Az új, jóval erősebb processzornak köszönhetően az új iPhone-ok képesek utólag, szoftveresen állítani ennek az elmosódásnak a mértékét. Ez a Depth Control.

Egész konkrétan f/1.4 és f/16 értékek közt állíthatunk a mélységélességen, ami a maximális elmosástól a teljesen blur nélküli képet jelenti. Az iOS 12.1-től kezdve mindezt ráadásul már a kép elkészítése előtt, valós-időben állíthatjuk.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!