imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple megtanít gitározni, ingyen!


Frissült az Apple jól ismert gyári szoftvere, a GarageBand. Az update számtalan új hangmintát és ingyen zeneórákat tartogat a felhasználóknak.

A GarageBand egyike azon gyári, ingyenes szoftvereknek, amelyeket nyugodt szívvel mutathatunk fel érvként, amikor arról akarunk meggyőzni valakit, hogy miért is jó Macet használni. Egyszerűen a sima alap szoftveres kezdőcsomag is annyi féle és fajta alkalmazást tartogat, hogy külső alkalmazások használata nélkül is meglehetősen komplex felhasználói élményben lehet részünk.

Például a GarageBand segítségével simán összerakhatjuk első zene albumunk, ha kellően kreatívak vagyunk hozzá.

Az utóbbi időben elég sok frissítés érkezett az alkalmazáshoz, ezúttal pedig egy kifejezetten nagyobb adag újdonság debütált. Több mint 1 000 új loop és effekt került bele a csomagba, többek közt future bass és chill rap zenei stílusokban, jött két új jazz dobos, érkeztek tradícionális kínai hangszerek a Guzheng, a Koto, és Taiko személyében; végül, de nem utolsó sorban pedig ingyenes lett az Artist Lessons alapcsomagja.

Ez utóbbi különön szót érdemel. Az Artist Lessons lényege, hogy a felhasználó megtanulhat eljátszani 1-1 számot gitáron vagy zongorán konkrétan attól az előadótól, akié a sláger. Olyan nevekre kell itt gondolni, mint Death Cab for Cutie, Rush, Sarah McLachlan, Sting, John Legend vagy a Fall Out Boy. Ezek az oktatóanyagok idáig 5 dollárbe kerültek egyesével, mostantól viszont teljesen ingyenesek.

Szóval, ha szeretnél Stingtől gitárleckéket venni, elég csak felhajtanod a MacBookod…

Forrás: The Verge

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!