imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple megtanít szelfizni


Kicsivel több mint egy hete az Apple frissítette az iPhone 7 aloldalát, és videókban mutatta meg, hogyan hozhatjuk ki a legjobbat a telefonnal készített fényképekből. Ebből a minisorozatból érkezett most a második adag.

Összesen négy új videó került fel az Apple iPhone 7 számára dedikált aloldalra, ahol már eddig is közel 20 oktatófilmecske kapott helyet. Ezekben egy-egy kamerafunkcióra fókuszáltan kapunk rövid, how-to jellegű, színes-szagos leírást. Különböző témákra, tárgyakra és helyzetekre levetítve, lépésekre lebontva mutatják be, mikor, hogyan érdemes megadni a beállításokat a lehető legjobb végeredmény elérése érdekében.

A demózott képességek némelyike iPhone specifikus, ugyanakkor a legtöbb olyan általános jótanács, mint például hogyan keress jó fényviszonyokat. Éppen emiatt nem teljesen értem, hogy kinek szólnak ezek a videók, hiszen többségük már-már túlzóan szájbarágós. Szelfizni például így kell az Apple szerint: indítsd el a kamerát, állítsd előlapira, majd nyomd meg a gombot. Lehet, hogy van egy tömeges méretű idős korosztály, aki az elmúlt 10 évben nem találkozott okostelefonnal, de most az unokájától iPhone 7 Plus-t kapott húsvétra? – én nem tudom.

És ha már edukáció: az amatőr filmesek kénköves poklában fog elégni az az Apple-ös mesterelme, aki úgy döntött, hogy az oktatófilmek javát függőleges tájolásban készíti el – igen, még azokat is, amiken videózni tanítják a népet. Mintha nem lenne épp elég baj a járványszerű Függőleges Videó Szindróma.

A most feltöltött videókban az iPhone 7 Plus zoom képességéről, a tájfotózásról, a fekete-fehér filterekről, illetve egy „intim pillanat megörökítéséről” van szó (rossz az, aki rosszra gondol). A feltöltő srácot viszont biztosan órabérben fizetik, hiszen a YouTube-ra csak kettő került még fel ezek közül, a többit a honlapon lehet megnézni.

Forrás: Macrumors

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!