imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple Music Festival főbb fellépőinek teljes listája


Ha szeptember, akkor iTunes Festival, illetve új nevén mostantól Apple Music Festival. Ez az Apple rendszeresen megtartott éves zenei eseménye, ahol nagy nevek lépnek fel a londoni Roundhouse-ban, illetve világszerte az Apple-készülékkel rendelkező nézők előtt.

Idén valamiért szakítottak a korábbi hagyományokkal, és egy hónap helyett mindössze 10 napos lesz az esemény, szeptember 19. és 28. között hallgathatjuk és láthatjuk élőben a fellépőket Apple TV-n (talán már az újon?), iPhone-on, iPaden és természetesen Macen. Eddy Cue így nyilatkozott az eseményről az eredeti bejelentésben:

Idén valami egészen különlegessel készülünk a rajongóknak. Az Apple Music Festival tíz elképesztő éjszakáján a világ legjobb fellépői adják elő a legnépszerűbb dalaikat. Ráadásul élőben léphetünk kapcsolatba velük a Beats 1-on és a Connecten keresztül.

Az Apple Music Festival helyszíne, a londoni Roundhouse. | Kép forrása: Roundhouse
Az Apple Music Festival helyszíne, a londoni Roundhouse. | Kép forrása: Roundhouse

Szokás szerint most sem jelentették be egyszerre az összes fellépő nevét. Első körben négy fő névről lehetett tudni: Pharrell Williams, One Direction, Florence + The Machine és a Disclosure. Mindegyikőjükhöz tartozik egy vendégfellépő is, a One Direction esetében ez a brit Little Mix, Florence + The Machine-nél pedig James Bay.

Ezután még három nevet kaptunk (The Weeknd, Chemical Brothers és Take That), akikhez szintén tartoznak „különleges vendégek”, például Leon Bridges és James Bay. Nem meglepő, hogy a The Weeknd bekerült az Apple Music Festival meghívottjainak névsorába, hiszen hetek óta vezeti a toplistákat a Can’t feel my face című szám, legyen szó hazai vagy külföldi viszonylatról.

Mára pedig teljessé vált a főbb fellépők listája, ugyanis az Apple bejelentette, hogy az Apple Music Festival első fellépője Ellie Goulding lesz szeptember 19-én, mellette pedig a countryénekes Carrie Underwood (szeptember 21.) és a Mumford & Sons rockzenekar (szeptember 27.) is játszik majd. A teljes lista a dátumokkal tehát így alakul:

– szeptember 19.: Ellie Goulding
– szeptember 20.: Take That
– szeptember 21.: Carrie Underwood
– szeptember 22.: One Direction
– szeptember 23.: The Weeknd
– szeptember 24.: The Chemical Brothers
– szeptember 25.: Disclosure
– szeptember 26.: Pharrell Williams
– szeptember 27.: Mumford & Sons
– szeptember 28.: Florence + The Machine
Apple Music Festival fellépők

Ahogy az látszik, a közeljövőben valószínűleg még legalább öt vendégfellépő nevét is bejelentik majd.  Az első iTunes Festivalt 2007-ben a londoni Institute of Contemporary Arts-ban rendezték, azóta pedig több mint 550 előadó lépett fel több mint félmillió helyszíni, illetve több tízmillió, az eseményt online követő rajongó előtt. Szerepelt már Adele, Beck, a Coldplay, Elton John, a Foo Fighters, Justin Timberlake, a Kings of Leon, Lady Gaga, Katy Perry, a Maroon 5, Muse, Sir Paul McCartney és sokan mások is.

Az Apple Music Festival körüli történéseket, illetve a fellépők folyamatosan bővülő listáját követhetitek a fesztivál weboldalán, vagy az Apple Music Facebook-oldalán, illetve természetesen a Connecten is.

Forrás: MacRumors.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!