imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Az Apple újabb Watch-kihívással ünnepli a szív hónapját


Számtalanszor elnyomtam már a klisés “az Apple szívügye a te szíved ügye” sztorit, de a vállalat még mindig rajta van nemcsak a szív- és érrendszeri kutatáson, de azon is, hogy egyre többet tegyen a felhasználók egészségéért. Így idén is részt vehetsz a Szív Hónapja Apple Watch kihívásban.

Csak úgy, mint tavaly, idén is február 14-én zárul az egy hetes kihívás, melynek végén kitűzővel és szívecskés matricákkal is gazdagabb lehetsz.

Ehhez nem kell mást tenned, mint holnaptól, azaz február 8-ától hét napon keresztül bezárni a Gyakorlat (Exercise) gyűrűdet minden egyes nap. Ez a gyakorlatban legalább 30 perc mozgást jelent per nap. És hát, nem árt Valentin napra formába rázódni…

Ti lenyomjátok a kihívást?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!