imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Az Apple vezetheti az 5G-s okostelefonok piacát 2020-ban


Bár még egy 5G iPhone-nal sem rukkoltak elő, az Strategy Analytics várakozásai szerint az Apple így is piacvezető lehet ebben a szegmensben jövőre.

Úgy gondolják, hogy az 5G-s piac legnagyobb részét a cupertinói vállalat fedheti el, miután piacra dobják a jövő évi készülékeket. Főleg, ha sikerül tartani az eladási számokat és legalább annyi felhasználó vált Apple készülékekre vagy vásárol újabbat, mint ahányan ebben az évben tették.

A Strategy Analytics szerint:

Bár ellentmondásosnak tűnhet az ötlet, hogy az Apple, akinek jelenleg nincs is 5G készülék a portfoliójában, lehagyja jövőre a mostani piacvezető Samsungot és Huaweit – mondta Ken Hyers, a Strategy Analytics igazgatója. De a három új 5G-s modellel jövőre az Apple-nek alig kell megugrania az idei eladási számokat ahhoz, hogy az újonnan bemutatott iPhone-ok átvegyék a vezetést.

Jelenleg minden kétséget kizáróan a Samsung az 5G-s technológia éllovasa – tette hozzá Ville-Petteri Ukonaho, a Strategy Analytics igazgatóhelyettese. De a két legnagyobb 5G-s piac, Kína és az USA lefedésével a Huawei és az Apple egyértelműen a piacvezetőségre törhet.

Ming-Chi Kuo már korábban megerősítette idén, hogy a 2020 őszi készülékek mind tartalmazni fogják azt 5G technológiát. Jövő évre is egy 5,4″, 6,7″ és egy köztes 6,1″-es készüléket várunk.

Az 5,4″-es  és 6,7″-es telefonok lehetnek a zászlóshajók ismét, míg a 6,1″-es széria tarthatná az elérhetőbb vonalat.

Forrás: Strategy Analytics

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!