imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple Watch orientációjának beállítása


Jobb kézen hordanád az Apple Watchod? Nincs para, mutatjuk mit kell hozzá beállítanod!

Az órákat alapvetően bal csuklóra tervezik az óragyártó, a férfiak különösen ezen az oldalon szeretik hordani az órájukat, de egyáltalán nem eretnekség a másik oldara pattintani az Apple Watchot. Ezzel bajban vagyunk – gondolhatnánk – hiszen így az óra és a Digital Crown teljesen orientációján változtatnunk kell. Szerencsére erre van szoftveres megoldás.

Ha a jobb csuklódon szeretnéd hordani az Apple Watchod, akkor a következő beállítást keresd meg az iPhone-odon:

  1. Nyisd meg a Watch alkalmazást
  2. Koppints az Általános menüpontra
  3. Majd nyomj az Apple Watch helyzete almenüre

Ebben a menüpontban megadhatjuk, hogy melyik csuklónkon szeretnénk az Apple Watchot hordani, de akár azt is beállíthatjuk, hogy mindent ellentétesen érzékelje az óra, így akár fordított pozícióban is hordhatjuk azt.

 

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!