imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Az eddigi legjobb hajlítható iPhone koncepció


A ConceptsiPhone legújabb projektje nemcsak bemutat egy lehetséges iPhone Fold modelt, de hozzáteszi a Keynote-ot, a kampányt és még a csomagolást is!

Mióta mi is készíttettünk saját koncepció videót, már sokkal jobban látom, mekkora munka egy ilyen projekt összerakása, és jobban tisztelem azokat, akik munkaórák százait ölik saját és és más fanboyok álmainak megvalósításába, még ha csak vizuálisan is. Ezért is esett le az állam Antonio De Rosa (ADR Studio) legújabb koncepcióján.

Nemcsak arról van szó, hogy kifejezetten menő képeket láthatunk egy hozzá tartozó egész jól sikerült videóval (vagy inkább fordítva), itt egy lépéssel tovább ment az alkotó. Mintha a jövőbe repítene minket, és a bemutatóról készült képeket látnánk.

A hajlítható iPhone koncepció önmagában is érdekes, de itt, mintha csak az Apple hivatalos oldalát böngésznénk, minden kép mellett ott van a kitalált szlogen: bent to your will, vagyis kb. “meghajol akaratodnak”. Frappáns, imádjuk!

Ott van mellé a csomagolás is, ami szerint háromszögalakú dobozban érkezne az iPhone Fold. Nagyon nagy ötlet, jó megvalósítás, helye lenne a legjobb Apple termékdobozok között:

Persze a Keynote pillanatai és Tim Cook bemutatója sem maradhat ki:

Phil Schillernél már többet megtudunk: félterrás és terrás tárhely, a konkurenciánál nem drágább kezdő ár (itt érezhetjük először, hogy az Apple vezetése nem harapna rá a képsorozatra):

Három kamerával, ahogy a 2019-es csúcs iPhone-ok is érkezhetnek a hírek szerint:

Egy olyan felhasználás, ami talán tényleg hasznos lehet: kihajtva a felső rész a képernyő, az alsó billentyűzetté vált. Mini laptop akárhol. Cuki, és még hasznos is lehet (néha).

És a végére, ha már nagyon meghoztam hozzá a kedved, jöjjön a kétperces videó:

Ha tetszik és van időd, érdemes böngészni kicsit Antonio De Rosa saját weboldalán, mert számos elképesztően jól kinéző és kreatív munkáját tekinthetjük meg.

Meghozta a kedved ez a koncepció egy hajlítható iPhone-hoz?

Forrás: Behance

A koncepciót Antonio De Rosa készítette a ConceptsiPhone-nak.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!