imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az eddigi legpontosabb iPhone 8 renderek


Valószínűleg az eddigi legvalóságosabb iPhone 8 képek érkeztek a Forbes és egy iPhone tokokat gyártó cég jóvoltából. A meglévő dizájnok mellé most három lehetséges új variáció is érkezett; lássuk, melyek ezek, és hogy miben változott a kialakítás az eddigi képekhez képest.

Végre egy igen komplex rendersorozat érkezett, melyet a Forbes állított összes egy prémium tokokat gyártó cég segítségével. Ezt azért fontos kihangsúlyozni, mert ezek a cégek már jóval a megjelenés előtt elkezdik legyártani az új telefonokra passzoló tokokat, így belsős információik vannak az iPhone méreteit illetően. Az egész előlapot beterítő, 5,8”-os képátlóval rendelkező iPhone 8 a legfrissebb információk szerint mindössze egy 4 mm-es kávát kap, így az Apple már biztosan elvetette a kijelző lekerekítését a széleken.

Ha jobban megnézzük a képeket, akkor úgy tűnik, mintha eltűnt volna a jellegzetes kamera sziget. Erről szó sincs: az Apple vélhetően elegánsabban fogja megoldani az előlapi dizájnt. A felső állapotjelző sáv teljes egészében beleolvadhat a keretbe és a kameraszigetbe. Az OLED panel segítségével akár szinte észrevehetetlenné is tehetik majd a tényt, hogy a kamera nem a kijelző része. Ezzel a körbefuttatással pedig jelentős mennyiségű helyet spórolhatnak, összevetve az eddigi faltól-falig kijelzővel rendelkező telefonokkal. Ha ez lesz a végleges megoldás, akkor már csak az a kérdés maradt, hogyan fog kinézni fehér előlappal az iPhone 8.

Egy igen érdekes és sokak számára örömteli lehetséges újítást is említ a Forbes. Állítólag az új dizájnnak köszönhetően egy L alakú akkumulátor kerülhet az iPhone 8-ba, amely jelentősen növelheti az akkukapacitást. Akár még a jelenlegi iPhone 7 Plus modellénél is jobb üzemidővel rendelkezhet majd az Apple idei csúcstelefonja.

Forrás: Forbes

Habár, a Forbes iPhone 8-ról készült anyaga szintén a megnövelt oldalsó gombba épített Touch ID-t tartja a legvalószínűbb forgatókönyvnek, előzetesen összeszedtük milyen alternatív megoldások jöhetnek még szóba, ha valóban nem sikerülne a kijelzőbe integrálni az ujjlenyomat olvasót. Addig is, akciós áron vásárolhatjátok meg az Apple jelenlegi csúcstelefonjait az iSTYLE-nál, az iPhone 7-et és az iPhone 7 Plust.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!