imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az eddigi legszebb iPhone 6 renderek


A csapból is az iPhone 6 folyik már hetek óta, és ahogy közeledik a rebesgetett őszi megjelenés, a pletykák is egyre jobban záporoznak. Élelmes kínaiak le is gyártottak egy csomó fizikai mockupot a telefonból, a híroldalak pedig ezeken keresztül próbálják meg megmutatni, milyen is lehet majd az iPhone 6.

A baj ezekkel – ahogy Handras is kifejtette korábban –, hogy még ha véletlenül stimmelnek is méretben, formában, arányokban, akkor sem adják vissza a majdani tényleges telefon szépségét. Emlékezzünk vissza, amikor annak idején a Gizmodo megszerezte az iPhone 4-et, a rossz minőségű képek alapján mindenki szidta a dizájnt (mondjuk nekem már akkor is nagyon tetszett ez a Dieter Rams-féle vonal), aztán amikor megmutatta az Apple a hivatalos fotókat, mindenki három emelettel lejjebb kezdte keresni az állát.

iPhone 6 render Mark Pelintől

Szóval, Mark Pelin, aki szakmáját tekintve is dizájner, most fogta, és a fellelhető pletykák alapján igényes rendereket készített arról a valamiről, amit most iPhone 6-nak hiszünk. Ugye, hogy mennyire más így a dolog? Mark rendes szögekből mutatja be a modellt, a legapróbb részletekre is figyelt, például tisztán kivehető a pentalobe csavarok feje a telefon alján, ilyesmik.

iPhone 6 render Mark Pelintől

Ami durva, hogy nekem még a csíkok is elkezdtek tetszeni a hátlap alján és tetején, amiket eddig egyáltalán nem értettem, hiszen a „kiszivárgott” hátlapok alapján nincs semmilyen funkciójuk, nem ezek látják el az antenna szerepét. Már előre vártam, hogy ha tényleg ilyen lesz az iPhone 6, akkor mit mond Jony Ive a bemutatóvideóban, mert ez elég rendesen meg kéne magyaráznia. Egyébként vannak olyan tippek is, hogy ezek a csíkok csak a tokgyártóknak kerültek rá a mockupokra, hogy tudják, hol volt az iPhone 5s-en az üveg az iPhone 6 arányaihoz képest.

iPhone 6 render Mark Pelintől

Persze simán lehet, hogy a tényleges telefonnak köze nem lesz ehhez a formavilághoz, nem szabad elfelejteni, hogy semmi bizonyítható tény nem jelent még meg az iPhone 6-ról. Nektek hogy tetszenek ezek a renderek?

iPhone 6 render Mark Pelintől iPhone 6 render Mark Pelintől

Forrás: 9to5Mac, képek: Mark Pelin.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!