imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Edzés alkalmazás konfigurálása Apple Watchon


A rendszeres sportolók előszeretettel használják az Apple okosóráját szenvedélyük űzéséhez. De te vajon jól használod?

Apple Wathcsal számtalan sportot mérhetünk, a gyárilag nem elérhető sportágakat pedig magunk is beállíthatjuk az órán. Az egyes edzésformák során más és más adatok nyújtanak segítséget a gyakorlatok végzése közben. Ezért nem árt ha tudod, hogy ezeket a tevékenységeket egyesével személyre szabhatod, azaz beállíthatod, hogy az órád mikor mutasson köridőt vagy éppen pulzust, esetleg a hátra lévő kilométereket vagy az összeset egyszerre.

Ehhez nem kell mást tenned, mint megnyitnod a Watch alkalmazást, ezen keresztül tudsz beállítani mindent az Apple Watchoddal kapcsolatosan. A Saját óra fülön maradva görgess lejebb és koppints az Edzés opcióra. Ezen belül általánosan megadhatod, hogy egy vagy több mérőszámot szeretnél-e egyszerre látni az órádon. Ha az egyes választod, akkor a Digital Crown segítségével tudsz majd navigálni a mért értékek között.

De ezeknek a sorrendjét is megváltoztathatod aszerint, hogy mi számodra a legfontosabb. Vegyünk például egy rendszeresen futó embert, akinek az aktív kalóriák kevésbé, inkább a jelenlegi és az átlagos tempó a beszédesebb érték. Felül koppints a Szerkesztés opcióra mérőszámok hozzáadásához és variálásához.

Egyszerre összesen 5 mérőszámot adhatsz meg, legkevesebb kettőt használ az óra. Az imént említett futó példájához visszakanyarodva szépen sorrendben beállíthatjuk, hogy mire van szükségünk. Ha valaki főleg egy bizonyos értékre koncentrál, például fogyni szeretne és lassú, egyenletes mozgásformát végez, akkor érdemes a pulzusmérőt figyelni elsődlegesen.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!