imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az év minden napjára jut egy dizájnos Apple logó


Az Apple nem viccelte el az idei meghívókészítést: az október 30-i eseményre végül összesen 350+ egyedi logót készített. Most egy helyen nézheted meg az összeset.

Amikor legutóbbi cikkünkben mutattunk nektek vagy 30 Apple logót, amelyet az Apple készített a holnapi iPad Pro bemutató promózására, még nem tudtuk, hogy pontosan mennyit is raktak össze a dizájnerek. Nos, a 30 még csak a bemelegítés volt. Most kapaszkodjatok:

összes 371 darab különböző, egyedi logóterv készült el.

Ez például az én személyes kedvencem.

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy az év összes napjára jut egy új háttérkép. Ez már csak azért is lehetséges mostantól, mert egy MacRumors olvasónak sikerült kinyernie az összes változatot az Apple honlapjáról, a lap pedig felrakta őket egy mindenki által elérhető Imgur albumba.

All of the Apple logos from the October 30th event invites

Még görgetni is sokáig tart a lap aljára, de ha egyszer sikerült, nyomjatok a lábléc … jelére, majd a Download Post lehetőségre, ha egyszerre akarjátok letölteni az összeset.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!