imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az iOS 12 minden újítása egyetlen fotón!?


Noha láttunk már pár igen csúnya spoilert és kiszivárogtatást az Apple rendszereiről az elmúlt években, a mostani fotó, amin állítólag az iOS 12 teljes release noteja látható, már túl szép, hogy igaz legyen. Nem is az, ne dőljetek be neki!

Akármennyire is harcol ellene az Apple, szivárogtatások mindig is voltak, és valószínűleg lesznek is a vállalat szoftveres és hardveres termékei körül egyaránt – ex-titkosszolgákból álló biztonsági csapat ide vagy oda. Van, amikor egy morcos belsős alkalmazott; van, amikor a forráskód; és van amikor a beszállítói lánc pletykálkodik. Éppen ezért már nem nagyon okoznak különösebb megdöbbenést az egyes szivárgások. Mit tehet ilyenkor a figyelemre szomjas wannabe szivárogtató?

Hát hamisít egy akkora szivárogtatást, hogy annak hallatán biztosan mindenki felkapja a fejét Makótól Cupertinóig!

Emberünk ráadásul a lehető legegyszerűbb utat választotta, és még csak annyi energiát sem fektetett a dologba, hogy maga készítse el a kamuhírt. Látott egy videót a YouTube-on, amelyben az iOS 12-ről és a WWDC-ről fantáziálnak, alkalmas időben készített egy screenshotot, rádobta a vízjelét majd feltette a Weibóra, Kína legnépszerűbb közösségi média felületére, ahonnan a beszállítói szivárgások java szokott áramlani.

Az iOS 12-vel bemutatkozik a megújult, gyönyörű dizájn; illetve számos új funkció, köztük egy sötét téma, új értesítések, always-on kijelző, megújult Vezérlőközpont, új Animojik az iPhone X-hez és az iPhone SE 2-höz és még sok más. – szól az állítólagos release note.

Egyszóval mindent tartalmaz, amit az utóbbi időben csak felmerült, mint kívánság. A terv papíron még működhetett is volna, csak hát pár apróság leleplezte a szövevényt:

  • Az Apple nem így szokott fogalmazni.
  • Különösen nem szokta rosszul írni a saját termékeinek nevét (a Control Centert nagybetűkkel kell írni).
  • Megtalálták az eredeti videót.
  • Meg úgy általában, túl szép az egész, hogy igaz legyen.

És, ahogy az ősi dakota mondás tartja: ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, általában nem is igaz…

Forrás: Cult of Mac

Jövőhét hétfőn WWDC! Tessék beírni a naptárba, mi már nagyon készülünk az eseményre – lesz pár meglepetésünk!

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!