imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Az iOS 13.1 anatómiailag korrektebb emojikat hozott


Az Emojipédiának hála azt is megtudhattuk végre, hogy az iOS legújabb kiadása milyen újdonságokat hozott a modern kor hieroglifái terén. 

A tegnap kiadott iOS 13.1-es frissítés letöltését mindenki számára ajánljuk. Ugyan az este azonnal megírtuk a benne található újdonságokat, egy részletet azonban kihagytunk: az emojik kérdését. Szerencsére erre ott van az emojik Wikipédiája, az Emojipedia, akik jó hírrel szolgálhattak.

Ugyan új emoji vagy memoji nem került a rendszerbe, az Apple fejlesztői azon munkálkodtak, hogy a meglévő emojik anatómialiag vagy történelmilegg helyesebbek legyenek. Összesen 24 emoji esetében történt ilyen változtatást. Ezekből emelnénk ki a a szerintünk legfontosabbakat.

A polip tapadókorongot kapott, nehogy valaki ne ismerje fel:

A tintahal két szeme közül levették azt az izét, ami olyan volt mint egy orr:

A szúnyognak hat lába van, nem öt, és erre már az Apple-nél is rájöttek végre:

Az abakusz pedig vízszintes helyett helyett függőleges elrendezést kapott, mert így történelmileg helyesebb:

Azoknak, akik az idei évben az utolsó nagyobb emoji frissítésre vártak, sajnos rossz hírünk van. Az Apple vélhetően csak az iOS 13.2 vagy 13.3 verziókban bővíti ezek listáját.

Forrás: emojipedia

Nekem pedig már csak egy kérdésem maradt: te hány emojit használsz egy héten? Ismersz olyat, aki egyiptomi módjára használja őket komplett beszélgetésekhez?

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!