imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Az iOS 13.1 anatómiailag korrektebb emojikat hozott


Az Emojipédiának hála azt is megtudhattuk végre, hogy az iOS legújabb kiadása milyen újdonságokat hozott a modern kor hieroglifái terén. 

A tegnap kiadott iOS 13.1-es frissítés letöltését mindenki számára ajánljuk. Ugyan az este azonnal megírtuk a benne található újdonságokat, egy részletet azonban kihagytunk: az emojik kérdését. Szerencsére erre ott van az emojik Wikipédiája, az Emojipedia, akik jó hírrel szolgálhattak.

Ugyan új emoji vagy memoji nem került a rendszerbe, az Apple fejlesztői azon munkálkodtak, hogy a meglévő emojik anatómialiag vagy történelmilegg helyesebbek legyenek. Összesen 24 emoji esetében történt ilyen változtatást. Ezekből emelnénk ki a a szerintünk legfontosabbakat.

A polip tapadókorongot kapott, nehogy valaki ne ismerje fel:

A tintahal két szeme közül levették azt az izét, ami olyan volt mint egy orr:

A szúnyognak hat lába van, nem öt, és erre már az Apple-nél is rájöttek végre:

Az abakusz pedig vízszintes helyett helyett függőleges elrendezést kapott, mert így történelmileg helyesebb:

Azoknak, akik az idei évben az utolsó nagyobb emoji frissítésre vártak, sajnos rossz hírünk van. Az Apple vélhetően csak az iOS 13.2 vagy 13.3 verziókban bővíti ezek listáját.

Forrás: emojipedia

Nekem pedig már csak egy kérdésem maradt: te hány emojit használsz egy héten? Ismersz olyat, aki egyiptomi módjára használja őket komplett beszélgetésekhez?

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!