imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Az iOS 13.4 helyrerakja a Mail eszköztárát


Az iOS 13-ban történt egy apró változtatás a gyári e-mail kliens kezelőfelületén, amit nem igazán tudtak megemészteni a felhasználók. Az operációs rendszer legújabb bétájával azonban már megérkezett a javítás.

Sokan panaszkodtak, amikor az iOS 13-ban szembesültek a  Mail alkalmazás toolbarjának átalakításával. A leveleink olvasásakor ugyanis az alsó sávon négy gombból kettő eltűnt, a jobb oldalon megmaradtakat pedig sikerült nagyon szerencsétlenül pozicionálni. Az csak egy dolog, hogy az elrendezés nem valami szép a bal szélen tátongó üres sávval, de a funkcionalitás sem lett az igazi. A „Válasz” és a „Törlés” gombok közvetlen szomszédságából ugyanis számos idegesítő mellényúlás származhat.

Az iOS 13.4 bétájából úgy tűnik, hogy a felhasználók elégedetlensége eljutott az Apple-höz, akik helyrehozták a korábbi rossz döntésüket. A friss bétában ismét 4 ikon látható az eszköztáron, a válasz és a törlés pedig a lehető legmesszebbre vándorolt egymástól. A toolbar középső részét most az üzenet áthelyezése és a megjelölés gombok foglalják el, ezzel két gyakran használt funkció került könnyen elérhető pozícióba.

Az egyelőre nem tudható, hogy az iOS 13.4 mikor válik mindenki számára előrhetővé, a frissítés valamikor a következő hónapok során érkezhet.

Téged is bosszantott a Mail átalakítása?

Forrás: 9to5mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!