imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az iOS 8-cal megérkeztek az akciós appcsomagok is


Az iOS 8 bejelentésekor a WWDC-n az Apple több változást is bemutatott az App Store-ban. Biztos ti is találkoztatok már azzal, hogy most már nem csak fotók, hanem videók is lehetnek egy-egy alkalmazás bemutatóoldalán. További újdonság, hogy megjelentek az úgynevezett „App Bundle”-ök, vagyis akciós appcsomagok.

A csomagok lényege, hogy egy fejlesztő összepakolhatja több alkalmazását egy pakkba, majd így különböző kedvezményekkel lehet letölteni az appokat. Így tehát olcsóbban juthatunk hozzá több alkalmazáshoz, sőt, ha már megvásároltunk párat azok kozül, amik egy csomagban vannak, akkor is jól járunk: a csomag is olcsóbb lesz. Extrém esetekben pedig akár ingyen is hozzájuthatunk egy-két fizetős alkalmazáshoz, ha korábban már megvettük a pakk nagy részét.

Éppen ezért szerintem érdemes végigmazsolázni a kínálatot. A válogatás megkönnyítése érdekében az Apple egy gyűjtőoldalon listázza ki a jelenleg elérhető csomagokat az App Store-ban. A magyar Store-ban én jelenleg 66 csomagot számoltam össze, amik nagy része gyerekeknek készült alkalmazásokat tartalmaz, de a későbbiekben valószínűleg folyamatosan bővülni fog a kínálat.

Nézzünk pár pakkot! Elsőnek mindjárt itt van a Sleep Cycle Bundle, ami 3 euróért megfontolandó vételnek tűnik, ugyanis 1,48 €-t, vagyis 33%-ot spórolhatunk az alábbi három alkalmazáson: Sleep Cycle alarm clock, Sleep Cycle heart rate és Sleep Cycle power nap. A Sleep Cycle-t évek óta használom, lehet, hogy most beruházok a maradékra is.

iOS 8 App Bundle

Ha valaki rendszeresen fut vagy biciklizik közületek, akkor a Runtastic csomagja most elég jó ajánlat. Az összesen 5 alkalmazást tartalmazó bundle ára 6,99 euró, míg ha külön-külön vennénk meg az appokat 16 eurót kéne fizetnünk. Gyakorlatilag már akkor megéri, ha csak a Runtastic PRO Runningra és a Runtastic Road Bike PRO-ra van szükséged, mert a csomagon kívül ez a kettő összesen 10 euróba kerül.

Ha lemaradtál az Angry Birds legutóbbi száznegyvennyolc részéről, akkor most bepótolhatod az Angry Birds pakkban. A csomag 4 játékot tartalmaz: Angry Birds Star Wars, Angry Birds, Angry Birds Space és Angry Birds Seasons. Ára 1,79 euró, vagyis a pakkban féláron juthatunk hozzá a Rovio madaras ámokfutásához. A Modern Combat csomag szintén féláron jön, szóval majdnem 3 000 Ft-ot spórolhatunk ha mindenképp érintőkijelzős eszközön akarunk FPS-t játszani.

Akciós alkalmazáscsomagok az App Store-ban

Neked megtetszett valamelyik csomag? Ha fejlesztő vagy, tervezed így kiadni az alkalmazásaidat?

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!