imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az iOS elárulta, milyen lesz az új iPad Pro


Egyetlen monumentális kijelző lesz az egész, bármiféle szenzorsziget vagy Home gomb nélkül. Mindezt az iOS 12 legújabb bétájának egy ikonjából tudjuk, így szinte biztosra vehetjük.

Az iOS 12 ötödik bétája a szokottnál is pletykásabbnak bizonyult. Amellett, hogy információmorzsákat kaptunk a Dual SIM-es iPhone-ról, a telefonálásra is alkalmas Home Podról és az új AirPods töltőtokról, most a még be sem mutatott iPadről is lerántotta a leplet.

Ahogy az már elég sok helyről megerősítést nyert, az új iPad Pro várhatóan az iPhone X-hez hasonlóan elhanyagolható méretű kávával és Face ID-vel érkezik majd. Készült is egy sor ezt bemutató renderkép, na meg jött a vita, hogy mennyire szerencsés egy káva nélküli iPad, mint olyan.

A találgatásokat szintén az iOS 12 legújabb bétája zárta rövidre. Mindehhez elég volt egyetlen kis ikon, amit alább láthattok.

Úgy bizony, jobb oldalon minden kétséget kizárólag egy iPad látható, amin nem elég, hogy jelentősen vékonyabb a káva, még Home gombot sem kapott. A legkülönösebb azonban mégis az, hogy semmiféle szenzorsziget nem található az ikonon. Ezek szerint valahogy sikerült a kijelző alá szuszakolni a szükséges szenzorokat…

Összegezve tehát a biztosra vehető információkat: az új iPad Prón nem lesz se Home gomb, se szenzorsziget, csak egy mindent elfoglaló kijelző. Ha sikerül megoldaniuk, hogy a vékony káva ne zavarjon be a mindennapi használatba, szerintünk mindenképp örvendetes a változás.

Forrás: The Verge

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!