imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Az iPhone 11 Pro kamerája már Tokiót is bejárta


Tim Cook Twitterén lettünk figyelmesek arra a posztra, melyben Andy To gyönyörű videóját osztotta meg. A filmes bebarangolta Japánt és természetesen nem felejtette el rögzíteni a látottakat. 

Ellátogattam Tokióba az új iPhone 11 Próval, hogy kipróbáljam mit tud. A felvétel célja csupán az volt, hogy bemutassam utazásom Japánban. A sztori Tokióban kezdődik, a futurisztikus város tökéletes alapanyag ahhoz a szerkesztési stílushoz, amit én legfőképp használok.

A videó tulajdonképpen magáért beszél, persze azért Tim Cook dícsérő szavai még a legnagyobbaknak is frankó elismerést jelentenek.

Lélegzetelállító munka, mint mindig @andyyto! Csodálatos utánazás az egyik kedvenc városomban, rögzítve egy iPhone 11 Próval.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!