imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Az iPhone 11 Pro kamerája már Tokiót is bejárta


Tim Cook Twitterén lettünk figyelmesek arra a posztra, melyben Andy To gyönyörű videóját osztotta meg. A filmes bebarangolta Japánt és természetesen nem felejtette el rögzíteni a látottakat. 

Ellátogattam Tokióba az új iPhone 11 Próval, hogy kipróbáljam mit tud. A felvétel célja csupán az volt, hogy bemutassam utazásom Japánban. A sztori Tokióban kezdődik, a futurisztikus város tökéletes alapanyag ahhoz a szerkesztési stílushoz, amit én legfőképp használok.

A videó tulajdonképpen magáért beszél, persze azért Tim Cook dícsérő szavai még a legnagyobbaknak is frankó elismerést jelentenek.

Lélegzetelállító munka, mint mindig @andyyto! Csodálatos utánazás az egyik kedvenc városomban, rögzítve egy iPhone 11 Próval.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!