imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az iPhone biztonsági mentése iTunes-on keresztül


Néha nem árthat, ha nemcsak a felhőben, hanem a gépeden is tárolsz egy másodpéldányt a telefonod biztonsági mentéséből.

Noha, ha be van kapcsolva a funkció, az iCloud magától intézi a biztonsági mentéseket. Ettől függetlenül sosem árthat, ha az embernek több helyen is vannak biztonsági mentései arra az esetre, ha valamilyen balszerencse nyomán tönkremenne/megsemmisülne/elveszne/törlődne az egyik.

Most megmutatjuk, milyen egyszerűen készíthetsz mentést a gépedre az iTunes-on keresztül:

  • Nyisd meg az iTunes-t (lehetőleg a legfrissebb verziót)
  • Csatlakoztasd az iPhone-od a géphez USB-n keresztül
  • A bal felső sarokban kattints a telefon ikonra
  • Kattints a Mentés most gombra
  • Amikor végzett a mentéssel a gép, nyomj a Kiadás ikonra (felfelé mutató nyíl, alulvonással) a telefon neve mellett és húzd ki a telefonod

Ezzel meg is volnál, mostmár azzal a biztos tudattal feküdhetsz le aludni, hogy mindent megtettél az adataid biztonságának érdekében!

(via 9to5Mac)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!